שאלה

שאלה ../images/Emo35.gif

הי מה שלומכם ? שמעתם את הביצוע החדש לדואט פרידה ? המקור המדהים הוא של גלי ושל מני בגר . מי מבצע עכשיו ?

10 הגרי

New member
היי,מה המצב?

אני לא שמעתי את הביצוע החדש...משמיעים אותו ברדיו?

Robbie רובי

New member
יש כמה ביצועים שנעשו בזמנו.

למשל גלי עטרי ושחר. או אתי אנקרי עם כפיר בן ליש. מני בגר גם עשה את זה עם אישתר אבל ביצוע ממש חדש לא ידוע לי.

זה כנראה גימיק כזה...

כדי שכולם ישאלו מי הזוג המיסתורי וכך הם ישיגו תשומת לב תקשורתית.

שרית7

New member
סליחה על הבורות אבל לא כל כך הבנתי

על מה אתם מדברים. לא היתה לי סבלנו פשוט לקרוא את כל מה שרשום באתר של רשת ג'

ישנו זוג מסתורי-זמר וזמרת שמבצעים

ביצוע מחודש לדואט פרידה שבמקור ביצעו גלי עטרי ומני בגר. עוד פרטים כאן מתוך אתר רשת ג': מי הם השניים? היום הגיע אלינו סינגל חדש, חידוש לשיר "דואט פרדה" של גלי עטרי ומני בגר במקור. גם כאן שניים מבצעים את השיר: זמר וזמרת, והצמד קורא לעצמו "שניים". אלא מה, החליטו שלא לחשוף את השניים ששרים את השיר. על-פי הקומוניקט שצורף לסינגל כתוב שמדובר ב"צמד אומנים מוכרים ואהובים, שמעדיפים שלא להיחשף כרגע, ולתת לשיר להצליח בזכות עצמו" (סוף ציטוט). אז למי שישמע את השיר ברדיו מוזמן להתחיל לנחש. מה שכן ידוע הוא שהשיר הזה לקוח מפרויקט דואטים של חברת התקליטים בייס רקורדס. 29.11.2005 12:07

Robbie רובי

New member
חברים יש לי תשובה. מדובר ב???? כנסו

לא פחות מאשר נינט טייב בדואט עם טבגר פיני. מעניין!

הם כבר ביצעו את דואט פרידה בסדרה

"השיר שלנו". את הביצוע החדש לא הצלחתי עדיין לשמוע ברדיו.

וזה מה שכתוב באתר מומה

"דואט פרידה" (בייס רקורדס) הוא חידוש ללהיט הישן של גלי עטרי ומני בגר שיצא השבוע כסינגל. לחידוש אחראים "שניים". מי זה "שניים"? יחסי הציבור מבטיחים שמדובר בצמד זמרים ידוע מאוד, "אמנים מאוד מוכרים ואהובים", ששומר על מסתוריותו כרגע, "כדי לתת לשיר להצליח בזכות עצמו" (העובדה שהמדובר באחד הלהיטים הגדולים של 1982 לא משחקת תפקיד כנראה). האזנה לסינגל מאבחנת קול נשי ששייך לגזרת השירי מימון-מאיה בוסקילאיות עם חיבה יתירה לסלסולי וויטני יוסטון. ומי הצד הגברי? נחכה ונראה.

למעלה