שאלה

• פותח הנושא NAJ
  • פורסם בתאריך

NAJ

New member
שאלה../images/Emo35.gif

יש לי שאלה אליכם, אתם רוצים שאנג'י ובראד יהיו ביחד? אני לא, ו..בבקשה תענו!

Ma E

New member
כל אחד חושב משהו אחר...

לי לא אכפת כל עוד טוב לה אני מאושרת בשבילה...

קצת מסובך לענות אבל...

קודם כל אני לא זאת שבוחרת את הזוג המושלם וממש לא לאנג'לינה....... החיים שלה, הבעל שלה,אז שתחליט לבד מה שהיא רוצה...! דווקא אין לי בעיה עם בראד פיט רק שמגעיל אותי שהוא צבע לבלונדיני אבל עדין יפה לו....! אבל מה שנכון להגיד שמכל הבעלים שהיו לה בראד פיט הכי נורמאלי!...

NAJ

New member
נכון

את מאוד צודקת בעניין שבראד הוא הכי נורמלי, קחי למשל את טום קרוז, וואט דה הל! הוא מטורף על קייט, אבל מסכנה ג'ניפר, היא כזאת נחמדה והם נראו ממש מאושרים, אבל לא נורא יש הרבה שאני בטוח שהם יאהבו אותה!!!!!!!!!!!

crazy4AJ

New member
האמת, הייתי מעדיפה שהוא לא היה

נשוי בדיוק שהם הכירו כי זה לא גורם לה ולו להיראות הכי טוב, אבל באמת, יחסית לבילי בוב המגעיל בראד פיט זה שיפור עצום ובאמת זה ראוי שהאשה הכי יפה בעולם תתחתן עם הגבר הכי יפה בעולם (לדעתי הוא הגבר הכי יפה בעולם), וכבר ראינו שהשידוך הזה מאוד מצליח בקולנוע... ומדוקס והתינוקת החדשה (זהרה, אם אני לא טועה?) צריכים דמות אב בחייהם אז כן, כל עוד הוא לא יפגע בה (אחרת יהיה לו עסק איתי!!!
) אז אני מקווה שיהיו מאושרים ביחד. ואם הוא יעז לבגוד בה אני סומכת עליה שתראה לו מה היא יכולה לעשות עם מטאטא (בסה"כ יש יותר סיכויים שהוא יהיה בעל מוכה מאשר שהיא תהיה אישה מוכה, אז כדאי שיזהר...). אפילו שאני קצת מרחמת על ג'ניפר אניסטון כי בסה"כ איך אפשר להתחרות עם האישה הכי מושלמת בעולם?

אני מסכימה שחבל שהוא היה נשוי כשהם

הכירו.. אם זה יתקדם ביניהם (אני לא מאמינה שומדבר מהרכילויות חד משמעית עד שאני רואה טבעת או משו)כפי שאמרתי, אם זה יתקדם ביניהם לכיוון משמעותי אז זה קצת חבל שהכל התחיל דרך הבלאגן וההשמצות בסך הכל, מה שייצא, אני מקווה שזה הדבר הטוב בשבילה ובשביל שניהם וגם בשביל הילדים.. כי שניהם נורא רוצים ילדים (ולאנג'י כבר יש ממ 2 עכשיו חח) בעיקרון נראה לי שיש ביניהם חיבור טוב
מקווה שיהיה בסדר

‡VamP‡

New member
הממ..

מה שטוב לאנג'י.. היא קצת יוצאת רע מכל הסיפור הזה אבל.. שתעשה מה בא לה לשניהם יהיו את הילדים הכי יפים בעולם

למעלה