שאלה

Zackki

New member
שאלה../images/Emo35.gif

אם אני רוצה לקנות אופנוע לדוגמא ER5 ובמחירון מוטו המחיר שלו משהו אחד ובמחירון לוי יצחק המחירון שלו גבוה יותר.והבנאדם שרוצה למכור רוצה לפי המחירון של לוי יצחק.מה עושים? יש איזשהו כלל בקשר לזה? לפי איזה מחירון אמורים לעבוד?

shayvilk

New member
זה של יצחק לוי לרוב גבוהה יותר לכן

המוכר שלך (ורבים אחרים) ירצה להיצמד אליו. למרות טענות רבות נגד מחירון מוטו, הוא המקיף ביותר והמקצועי ביותר בתחום הדו"ג ולכן לרוב הוא משמש כסטנדרט בענף. זה לפחות לפי ידיעתי המוגבלת

דמיקולו

New member
כתבתי על זה אתמול בפורום קטנועים

כן.....גם אני קניתי ER לפני קצת יותר מחודש, בדיוק לפני ירידת המחירים במחירון של מוטו. בשעת הקניה המחיר של שנת 97 ע"פ מוטו היה 16,000 ע"פ יצחק לוי הוא ישב על 19,500, וע"פ בייקס המחיר היה יותר נמוך משמעותית ממוטו. בקיצור, אם המוכר שלך מתעקש על מחירון יצחק לוי, תנסה להעיר אותו מהחלום האירוטי שהוא חי בו, אם לא אז פשוט תעבור הלאה, לא חסרים אופנועים מהדגם הזה בשוק, ומה לעשות, לפחות בטווח הקרוב מחירון מוטו הוא הדומיננטי בשוק. שלח אותו לחפש פראייר אחר.

Shredingerscat

New member
מחירון מוטו הוא הקובע

אם הוא מחפש פרייר, תן לו להמשיך, יש שפע של ER מצויינים בשוק.

Zackki

New member
לא

מדובר בER 98 . בצבע כחול כהה. העניין הוא שהיא אומרת שהוא בדיוק עבר טיפול גדול צמיגים חדשים כולל אזעקה וסבל.אבל זה ממש לא מענין אותי.לא צריך כלום.על צמיגים חדשים היא יכולה לדרוש תוספת???."חדשים" זה אומר 400 ק"מ. בכול מקרה אני ממש לא מצליח למצוא ER שנת 98.

lirandr

New member
צריך סבלנות.

לפני שקניתי את שלי (ER 98') טיילתי בארץ במשך שבועיים וראיתי את כ-ל הERים שיש בכל לוח שהוא... צריך הרבה סבלנות, אל תתפשר על משהו שאתה לא רוצה להתפשר עליו. אם תקנה במחירון של לוי-יצחק, אז קח בחשבון שאתה מוכר במחיר של מחירון מוטו, כי אני בספק אם תמצא פראייר כמוך כשתמכור...מה שאומר שאתה כבר מפסיד 3-4K ש"ח. כשאני קניתי, היה מישהו שרצה מחירון לוי-יצחק על הER 97 שלו, שזה אומר 4K ש"ח יותר. לפני שאותו בחור סיים לומר את המחיר שהוא רוצה, טרקתי את הטלפון, יש אפשרות שהוא שמע אותי צוחק לפני שניתקתי... בקיצור, הרבה סבלנות, מקסימום תחכה עוד חודש - בטוח יצוץ משהו ששווה קנייה. המצב מוכר לי, הייתי בו לפני חצי שנה, רק שלי היו אנשים שעשו את הקנייה לקלה הרבה יותר (ג'יקסר, ZZofeR וT0MERKE
).

Zackki

New member
בשביל להסיר כול ספק אין מצב

שאני קונה לפי המחירון של לוי יצחק.

למעלה