שאלה

הלו! הלו! הלו! ירדן מנהלת מעולה!

לא לרדת על המנהלת השווה שלנו גברת "אישה מסתורית". אני לא יודעת מה היינו עושים בלעדיה בסופה"ש הזה.

לא אמרתי שהיא לא מנהלת טובה..

אבל היא לא קולטת שלא צריך יותר מנהלים פה בפורום.. והיא בכוח רוצה להיות!! אז סה"כ אמרתי שהיא תפסה פה שליטה זהו..כי היא לא קולטת

SofyTofy

New member
עכשיו באמת תרגיע../images/Emo103.gif

או תרגיעי.. אני פה כי ביקשו ממני לשמור פה בסופ"ש כי המנהלים לא ממש יהיו פה והסכמתי. לא נאה לך?

"הסכמתי"../images/Emo7.gif אוח מרגש../images/Emo7.gif תודה שהסכמת

מה היינו עושים בלעדייך?
אני יודעת שביקשו ממך לסופ"ש וברור שהסכמת.. כאילו מה? היית מסרבת!! זה ברור שאת מתה לנהל את הפורום הזה.. מאז שנכנסת לניהול את משחקת אותה בכל הודעה רק כדי שתשארי בניהול..אבל חלאס.. תתנהגי רגיל.. כי את הפורום הזה לא תנהלי..

להרגיע ומהר!!!!

סליחה - מה זאת הקנאה הזאת? מי אתה שתגיד שלא צריך פה יותר מנהלים בפורום? אתה מתמצא בסטטיסטיקות? אתה יודע מה הפורום הזה צריך? כדאי שתפסיק או תפסיקי לקנא ומהר. מה זאת ההודעה המגעילה הזאת? יש לך פה מנהלת פורום מנוסה שעושה עבודה נפלאה ומקצועית אז כדאי שתתחיל להודות לה במקום להיות צר עין. מה זה צריך להיות?!

בת דודה, בת דודה.. אל תגידי לי

מה לעשות..בסופו של כל דבר את רק "בת דודה"
אני מקנאה? רק נמאס לי הליקוקים שלה למנהלים.. אני לא מתמצאת בשום סטטיסטיקות, אבל כמו שמור רשם לא צריך שום מנהל נוסף לפורום.. ושוב, לא אמרתי שהיא לא מנהלת שעושה עבודה נפלאה, מקצועית.. וכל מה שתרצי.. אבל די עם הליקוקים וההשתלטות שלה על הפורום,זה כבר מגעיל ומעצבן.. ולהודות לה? לא תודה!

"כמה" - סה"כ 2 פורומים יבשים רצח..

שאין שם על מה לדבר.. ואת פשוט מתה לנהל את הפורום הזה.. אבל את לא קולטת שלא.. אז דיי..

SofyTofy

New member
../images/Emo6.gif ב=ס=ד=ר../images/Emo103.gif

(אני לא אחראית על זה שקראת לפורום מיכאלה יבש

אוייי הוא לא יבש!! הוא רטובב../images/Emo182.gif

מצטערת פורום מיכאלה לא יבש הסדרה עדיין משודרת יש שם מלאאאא ילדים מדברים שם לעניין או שמא...............? הסדרה כבר נגמרה?! נשארו רק איזה 10 ילדים משועממים שם?! הפורום הזה אוף טופיק?!

charmedl

New member
נכון הסדרה נגמרה אבל

ירדן ניהלה את פורום מיכאלה עוד הרבה לפני שהסדרה נגמרה והוא היה אחד הפורומים הטובים שאי פעם הייתי בו.....גם בסופ"ש הזה היא מנהלת את הפורום הזה מצויין ואם לא נאה לך שהיא מנהלת ו"משתלטת" על הפורום אז את יכולה להפסיק להיכנס לפורום...לנו זה לא יפריע....

בואנה תרגיעי מותק!

אל תדברי ככה לירדן! ותדברי בכבוד למנהלת של הפורום {סופי שבוע}! וגם לבת דודה של המפיק!!! ותדברי יפה על הפורום של מיכאלה... אחרת לא יהיה לך טוב!!! שמעת מותקקק?? תדברי יפה לירדן!

למעלה