שאלה

ray9

New member
שאלה../images/Emo35.gif

אני עובדת כרגע עם זמרת מדהימה מ-ד-ה-י-מ-ה!!! סיפר חייה מעניין מאוד אבל פרסומו יחייב חדירה עצומה לפרטיות שלה ושל רבים ממי שהיו מעורבים איתה, לעומת זאת הוא מסוג הסיפורים שיקבלו זמן מסך, כתבות גדולות (מגזינים) וכו'. הצעתי לה לצאת פומבי איתו והיא די בעד אם כי הססנית מה... מאוד מעניינת אותי דעתכם?

bimbom

New member
את יודעת...יש כאלה שממציאים סיפורים

ולה, אם יש לה סיפור טוב אז....אדרבא הקטע הוא אחר הקטע הוא שאומנים הם עם רגיש מאוד הם לא חושבים כמו מפיקים או יח"צנים קשה , קשה להמליץ לך מה לעשות עם זה... מצד אחד - אם היא לא מוכנה לדבר על זה אסור להכריח אותה מצד שני - אממממממממממ.....אנחנו רוצים לצאת אל האור . לא כן???

ray9

New member
ואללה....

אני כל כך נגד כל "מספרי הסיפורים" למיניהם, (השרוף) אבל מצד שני כאן יש סיפור מעניין שגם קשור למוסיקה שלה, אבל עדיין חודרני התלבטות קשה... וזה לא רק על מנת להקל על עבודתי כמו שזה יכול להתפרש אלא גם ובעיקר בגלל טימיניג... המוסיקה שלה היא כל כך חורף שהייתי מאוד רוצה לזרז הליכים...

פ ו ל ק ע

New member
לדעתי המוסיקה חייבת לבוא קודם

כלומר - הי צריכה להתחיל להתפרסם בזכות עצמה, כלומר בזכות המוסיקה שלה, ורק אח"כ לצאת עם הסיפור האנושי המזעזע... ככה לא תהייה תחושה שהיא בונה את עצמה מתוך הסיפור. או לפחות התחושה הזאת לא תהייה כל-כך חזקה. יכול להיות שכאשר היא תתחיל להיות מוכרת בזכות עצמה היא: א' כבר לא תצטרך את הסיפור. או ב' תרצה להוציא אותו בעצמה.

bimbom

New member
תחי התמימות

מוסיקה טובה - הרבה עושים סיפור אנושי טוב - כולם מחפשים אחותי.... תנסי בעדינות לפעמים אנשים (יח"צנים מפיקים וכו') שמטפלים באומנים צריכים להיות גם הפסיכולוגים שלהם מי אמר שזה מקצוע קל???? את יודעת מה אני חושב... לפני זמן לא רב, הרצתי ראש רשות מכהן ועבדתי עם משרד יח"צ של מוטי מורל ראש הרשות הוא איש בעייתי מאוד..וכמו כל פוליטיקאי , גם אינו דובר את כל האמת (בלשון המעטה) רצינו להוביל קו מסויים שאיש נורמלי היה מפחד מאוד לעשות (קשור לעולם תחתון וכאלה) אבל בזכות צוות שהקמנו שעשוי ממקורביו, הצלחנו לשכנע את ראש הרשות ללכת לכיוון שרצינו... הבן אדם זכה לקדנציה שניה למרות היותו ראש רשות בינוני ומטה !!! ולכן.... אני חושב שכדאי שתקימי ביחד עם הזמרת, פורום של אנשים שקרובים אליה לא תאמיני כמה הם יוכלו לעזור לך.

למעלה