שאלה

Ed Hunter

New member
שאלה../images/Emo35.gif

מה דעתכם על העברת קשר וירטואלי לקשר אמיתי... כלומר להעביר את זה מקוטלי הפורום והאיי סי קיו לטלפון ואז פגישות... פשוט תגידו מה אתם חושבים על הנושא...

תלוי מי מה איך מאיפה

*~*ועכשיו אני עפה לי לשיעור חנ"ג! יאללה לרוץ! חת שתיים!

אני חושבת שכן...

אם אנשים מתקשרים באינטרנט למה להגביל ת'קשר לחוטים
הכרתי אנשים מדהימים דרך המחשב שיכול להיות שלא הייתי מכירה במציאות, אבל כיפ להכיר אותם גם במציאות.

*superstar*

New member
למה לא?

הכרתי הרבה מאוד אנשים מדהימים בפורום הזה ובאינטרנט בכלליות. אז כן, אני בעד!

moriai

New member
אממ זה נורא נורא תלוי.

יצא לי להיפגש עם אנשים אחרי שיחות באינטרנט וזה הפך להיות ידידות מאוד מאוד טובה אבל זה לא תמיד ככה.בהרבה מקרים המציאות כל כך שונה שחבל היה להיפגש וסתם הקשר נהרס. אני אישית עם יותר נסיונות רעים אז אני משתדלת להפסיק להיפגש עם אנשים מהאינטרנט.

Superchen

New member
תלוי מאוד.. בעיקרון למה לא..

הכרתי כמה אנשים מקסימים בזכות האינטרנט, וזו המצאה נפלאה, אבל יש מקרים שזה לא ילך לדעתי. ואגב אדי, כותלי מאויית ככה, כי קוטלי מקבל משמעות שונה לגמרי

Nimst

New member
תלוי (בוא נחדש)

כמו שכבר אמרו, לפעמים זה הולך לכיוון חיובי והקשר מתהדק ולפעמים להיפך.. אני פגשתי בחור אחד מהאינטרנט בכל 5 ומשהו שנות הצ'יטוטים, וכיום הוא חברי מזה שלוש שנים. לפעמים זה שווה
אבל בכל זאת, מומלץ לנקוט בכל אמצעי הזהירות (להיפגש במקום ציבורי, לוודא שיש מישהו שיודע איפה אתה וכו'), אף פעם אי אפשר לדעת עם מי אתה מדבר באמת (Muhahahaa)

heaven is here

New member
טוב נזרום

כן זה תלוי כמובן, מתייבש ונופל.
אני לא שוללת מפגש ודיבורים בטלפון עם אנשים באינטרנט. בזכותו פגשתי אנשים מדהימים (עדידו'ש ועוד). אבל לצערי אני די גרועה בטלפון,אבל מפגש איתם זה כיף

ItSnowsDownHere

New member
אני בעד !

אני לא חושב שצריך לפחד כל הזמן מלהמיר קשר וירוטאלי לקשר אמיתי .. זה לא מסוכן, כי לפני שנפגשים או משהו כזה, מדברים המון (פורום/טלפון/פלאפון/אייסיקיו), אז אני באמת לא חושב שצריך לפחד מזה .. All those in favor , say I

למעלה