שאלה

coucout

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

אnי צריכה לעשות בדיקות דם- פרופיל הורמונלי 3 ימים אחרי מחזור. אם קיבלתח אתמול בצהריים זה בסדר לעשות את הבדיקות מחר בבוקר

מעיןבר

New member
מחר זה הזמן!

ושימי
אם הבדיקה כוללת בדיקה של קורטיזול ופרולקטין צריך לפחות 3 שעות עירנות לפני לקיחת הדם כי אלו הורמונים שרמתם עולה בשינה ומתייצבת רק לאחר 3 שעות עירנות.

מה???? לא אמרו לי

שום דבר על זה ועשיתי את הפרופיל ההורמונלי שלי בקושי שעה אחרי שקמתי... אבל הוא יצא תקין והיה פרולקטין...מה אני אעשה ? יכול להיות שזה לא היה נכון ?

coucout

New member
תודה רבה על המידע ../images/Emo20.gif

מה קורה מבחינת בדיקות אחרי הפרופיל ההורמונלי ובדיקת הזרע -אם הכל בסדר ( אני אופטימית...)? איזה בירורים צריך עוד לעשות?

לא יודעת מה הרקע שלך אבל,

אותי הרופא שלח לעשות מעקב זקיקים בלי טיפול כדי שנראה מה קורה שם בפנים.

coucout

New member
לרוצה להיות אמא צעירה

אני מתארת לעצמי שאם התשובות יצאו בסדר אז אין בעיה כי אם לא הרופא היה אומר משהו. בכל מקרה את יכולה להתיעץ עם הרופא שלך יכול להיות שישלח אותך שוב לבדיקה על אף שנראית לי מיותרת. אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג...

חשוב מאד להיות ערה 3 שעות

אני הגעתי ב8:00 בשיא האופטימיות והאחות שואלת אותי ממתי את ערה,עניתי 7:00 אז היא אמרה ,תוכלי לעשות את הבדיקה רק ב10:00.הייתי בשוק.נתקעתי שם כמו מטומטמת להיות האחרונה לפני שלוקחים את בדיקות הדם של אותו יום.

coucout

New member
תשובה

זוהי בדיקת דם פשוטה בה בודקים את הורמוני מין ועוד- וזה על מנת לבדוק אם מבחינה הורמונלית הכל בסדר והכל מאוזן. זה בעצם "מעקב מחזור טיבעי"

סנונית 1

New member
פרופיל הורמונלי - תשובה

פרופיל הורמונלי זוהי בדיקת דם שמטרתה לזהות האם גיל הרחם תואם את הגיל הביולוגי שלך.

למעלה