שאלה....

שאלה.... ../images/Emo35.gif

יש לכם רעיונות... על מה לדבר עם הצוות בישיבה הראשונה? ושזה לא יהיה יותר מידי דברים תכלס כאלה... סתם הכרות או משהו.. כאילו אני עושה להם ארוחת ערב ואז אני יספר להם קצת על השנה ואיך דברים הולכים לקרות.. ומה עוד?

אוּני

New member
../images/Emo1.gif המממממ ../images/Emo1.gif

ממה שהבנתי את לא צריכה מטודות או משהו. אבל אם את צריכה אז תגידי.. לפי דעתי (צוות של מדריכים שנה ראשונה, לא?) את צריכה לספר להם על זה שסומכים עליהם ונתנו להם הדרכה של שכבה גבוהה יחסית למדריכים שישיסטים וזאת יכולה להיות שנה מדהימה..... ושהתפקיד שלך הוא לעזור להם ולהיות פה בשבילהם ושאם יש להם בעיה הם יכולים לבוא אליך. ותכלס זהו..... זה ישיבת צוות ראשונה.

בלללעעע

New member
אצלנו ישב"צ פתיחה זה מגניב כזה.....

עושים כאילו חפש את המטמון ואז מגיעים לאיזה מקום כיפי כזה... זה יותר ישב"צ של כיף, גיבוש והכרות מאשר מה ברצינות עושים וכו'- זה יהיה מספיק אח"כ.... את יכולה להגיד להם להביא בגד ים וכסף ומגבת וכו' ולהשאיר להם פתקים באיזור שלך שאומרים להם לעשות כל מיני דברים ובסוף הם מגיעים לים, לפארק מים ללונה פארק- או מה שתחליטי..... זה ממש אדיר והצוות ממש יהנה ויתלהב מזה... את יכולה לעשות גם סתם משימות מטומטמות שאח"כ תצחקו עליהם- שיקנו מצלמה חד פעמית ויצלמו כל מיני דברים מוזרים, שיסעו על רולר בליידס, שיקנו חולצות וטוליפים ואח"כ תעשו חולצה לצוות, שיקנו בד מגניב ואח"כ תעטפו בו את המחברות צוות, שיקנו חומרים למשהו אכיל וטעים ויכינו אוכל לצוות (נאמר כדורי שוקולד...) וכל מיני דברים מגניבים כאלה........... בהצלחה!

אוּני

New member
../images/Emo39.gif אפשר להעיר משהו? ../images/Emo39.gif

קודם כל נעם, מטודות מאגניבות!!! אבל קצת כאב לי לקרוא את המילה "כסף" או "שיקנו" כל כך הרבה פעמים... במיוחד שהצופים עולים כל כך הרבה כסף גם בלי כל הדברים האלה מהצד. ויש מספיק מטודות שלא יגרמו לנו להוציא עוד 70-80 שקל מהכיס. ולא נראה לי בכלל שהיא התכוונה למטודות- יש לה כבר מטודה: ארוחת ערב צוותית. בישיבת צוות הראשונה שלנו הראש"גדית עשתה לנו חפש את המטמון בבית שלה על עד כמה אנחנו מכירים אותה (כל פתק היה כתוב משהו כזה: כנסו לחדר של רעות, בתוך הספר האהוב על רעות תמצאו את הפתק הבא) ובכל פתק היה גם שם של מוצר ואחרי שמצאנו את כל הפתקים היינו צריכים לחפש במטבח שלה את המוצרים האלה כשהיה כתוב בכניסה למטבח על בריסטול- "הכר את המטבח של הראשג"דית- אני לא אקום כל פעם להביא לכם לשתות!" ואז הכנו כדורי שוקולד (המוצרים היו להכנת כדורי שוקולד....) אז את יכולה לעשות משהו כזה עם הארוחת ערב בשביל לעשות אותה יותר מאגניבה...

אממ..

זה בדיוק מה שחשבתי תודדה... רק רציתי אישור של מישהו כדי להרגיש בטוחה שלא צרריך יותר מזה בישיבה הראשונה\ כי הראשג"דים האחרים נורא מתכננים ואני בכלל לא חשבתי שצריך בקיצור לא משנה! תודה רבה

למעלה