שאלה....

catherin

New member
שאלה....../images/Emo35.gif

הסים שלי נהיה סופרסטאר... הקטע הוא שמסרטים (שזה הדבר הכי טוב..)הוא מרוויח רק 1,333 $ ליום....! האם זה הסכום שגם הסים שלכם הרוויח, או שהרווחתם יותר (אם הצלחתם להרוויח יותר, כיצד עשיתם זאת)? אודה לכם אם תעזרו.....

novemberain

New member
הצלחתי להרוויח

מקסימום 1500 בווידאו קליפים, אבל זה נחשב לבסדר כי גם בעבודה רגילה, הוא מרוויח בסביבות ה-1000, ההבדל היחידי שבעבודה רגילה כשהוא מתקדם, הוא מקבל בונוסים על קידום, בגלל זה, זה נראה יותר כסף. וגם בעבודה רגילה הם מקבלים בונוסים לפעמים סתם ככה. ככה שזה נראה יותר כסף בעבודה "רגילה".

שנינוש7

New member
ייייייאאאאא גמאני רוצה

את הסימס סופרסטאר או אפילו סימס אחר שלא צריך דיסק זה המספר אייסיקיו שלי : 172038416

LiOr rrrr

New member
יו איזה מעצבניםםםםםםם../images/Emo46.gif

מה לא מובן לכם- בזה שאיייייי אפר לשלוח את זה דרך האי סי קיו?!? אתם צריכים את הדיסק של זהההההההההההההההההההההההה !!! זה לא יעבוד !! לאאאאאא לא לאאאאאאאאאא יא חסרי הבנה מעצבנים!

שנינוש7

New member
טוב תירגעי מה קרה? ../images/Emo12.gif

מה את מתעצבנת?? אז אמרתי כי חשבתי שיש את יכולה לדבר גם יותר יפהההה

p r u d e n s

New member
תראו...../images/Emo176.gif

אני לא משחקת בסופר סטאר לצערי, ואני לא רגילה לכאלה סכומים... חוץ מזה-אם זה קצת מידי אתם יכולים לרמות!

p r u d e n s

New member
לא כל כך../images/Emo176.gif

אני תירגמתי פה את סימסרדות... וזה מה שהביא אותי לסימיל

לומית

New member
דרל אגב...

קראתי את הסימסדרות שתרגמת. וזה ממש נחמד! לא יכולתי לכתוב לך קודם כי היתה לי בעיה במחשב. אה ו... גם ראיתי את האתר שממנו תרגמת והתרגום ממש יפה

p r u d e n s

New member
תודה!!!../images/Emo176.gif

אני ממש גאה בסימסרדות...ולא מזמן הצטרפתי לסימיל כמתרגמת.. אני הולכת להשקיע בזה...

למעלה