שאלה

סקיטוש

New member
שאלה../images/Emo35.gif

מה ההסבר לתופעת הדה ז'ה וו? בזמן האחרון אני חווה המון פעמים הרגשה שמשהו שקורה לי, כבר קרה לי פעם - ואני לא יכולה להצביע על הזמן המדויק, אני אפילו יודעת מה אחרים יגידו, רק שבשבועיים האחרונים זה כל כך חזק.. ניסיתי פעם לגלות את הגילגול הקודם שלי, ושום דבר מהגלגול לא קשור לדברים שאני רואה ומרגישה שכבר ראיתי או שמעתי.. האם בכלל יש קשר בין הגלגול הקודם לדה ז'ה וו? איך מסבירים את זה?? תודה ושבוע נפלא לכולם

דעתי האישית וגלגולים קודמים../images/Emo9.gif

סקיטוש היי!!! לדעתי האישית חוינו יותר מגלגול אחד. אני באופן אישי מאד אוהבת את התכנית בטלויזיה ששמה "שבעה ימים" וכן את "גולשים בזמן". המושגים שהשחקנים משתמשים בהם על פי התסריט מאד מוכרים לי ויכולים להסביר לך הרבה דברים. אני מאמינה בהמצאותם של יקומים מקבילים. אני מאמינה שיש עוד הרבה כמונו משוכפלים בכל מיני מקומות. זה צד אחד של המטבע. כמו כן אם אתיחס ליקום שלנו כאן נשמתנו באה לעשות איזה שהוא תיקון בפרק זמן מסוים. אם התיקון לא מתבצע הנשמה תקבל צאנס ועוד צאנס לפחות עשר פעמים. לכן אם נתקלנו בבעיה או בהתנהגות שלנו שחוזרת על עצמה ולא מובילה אותנו לשום מקום זה בגלל שלא שחררנו את התבנית. בהחלט יכול להיות מצב כזה שנרגיש שמה שהוא שאנו עוברים כרגע כבר היה לנו. אנו לא צריכים לנסות לחשוב מתי קרה הדבר ואין צורך לחפש את הזמן המדויק. פשוט כשזה קורה לקבל את זה ללא פניקה ללא בהלה ולשאול את עצמנו מדוע התבנית ההתנהגותית חוזרת על עצמה ומה עלינו לעשות כדי למצוא נתיב אחר לפעולה. בכל אופן קשר לגלגול זה או אחר בהחלט יכול להיות.

סקיטוש

New member
מיכל!!

תודה רבה על התשובה המפורטת, אך נראה לי שיש לי עוד הרבה מה ללמוד.. איך מגיעים אל התיקון? מה עושים כדי לתקן כמה שיותר מהר??

התפקיד התיקון רמוז בפרשת השבוע

בה נולדנו. יום עברי חודש עברי שנה עברית, שמקביל ליום לועזי חודש לועזי שנה לועזית. אין קיצורי דרך צריך להגיע לתשובה בסבלנות. גם הדרך נעשית שלב אחרי שלב. אין תפריט בזק. בהצלחה

קווארק

New member
הערה קטנה שאינה ממין הענין.

הסדרה "שבעה ימים" לוקה באי לוגיקה קשה ביותר. מעטים מאוד שמים לב לכך. אם כי ברור לי שאת אוהבת את הרעיונות הנמצאים בסדרות היום גם בפיזיקה לטא פוסלים על הסף את רעיון העולמות המקבילים.

סקיטוש

New member
זה באמת נכון..

תודה על התייחסותך אך יש לי קצת הסגות. הפיסיקה עדיין מתקשה להסביר הרבה תופעות שמתרחשות..כמו מוות למשל, או גלגול נשמות, שעדיין עד כמה שהבנתי לפי הפיסיקה "חוק שימור החומר" שאנרגיה אף פעם לא נעלמת אז האם אפשרי להסביר מוות שהרי גוף ונשמה זה סוג של אנרגיה.. אז אולי הגוף מתכלה, אבל לאן נעלמת הנשמה? לכן אני לא בטוחה עד כמה ניתן לקחת בחשבון את התפתחות הפיסיקה בימינו.

קדימה לעבודה../images/Emo9.gif

פרשת תרומה מדברת בגדול על: נישואין/בני זוג/כח סוד האותיות העבריות למה את מתחברת? כיצד להתחבר? זו כבר העבודה האישית שלך... שלב ראשון תתחילי לקרוא את הפרשה שלך במשך 40 יום. סביר להניח שהפסוק שמספרו כמספר יום הלידה העברי שלך יתפוס אותך הכי הרבה. למשל עם נולדתי בו' לחודש פסוק ו' הוא החייל הראשי שלי שיעזור לי במסע לגילוי היעוד שלי. בהצלחה

קווארק

New member
תשובה אחרונה

התנ"ך: מורכב משלושה חלקים התורה שהיא חמישה חומשי תורה: בראשית שמות ויקרא דברים כל ספר מחולק לפרשיות. נביאים שהם מספר יהושע עד הנביא האחרון חגי. כתובים שזה תהילים משלי איוב קהלת וכו'. ספר הזוהר יקירתי הוא משהו שונה לחלוטין הוא כתוב בארמית והוא אוסף של דרש ורמזים על התורה. את לא יכולה לקרוא בו את הפרשה שלך.

מתוך חמשת חומשי תורה../images/Emo22.gif

מתוך התורה... וללא פרושים של אף מפרשן גדול ככל שיהיה. את לוקחת את הספר שרובנו קבלנו בסיום כתה ו' או ח'. התנ"ך המלא. פותחת בפרשה שלך וקוראת. כרגע מוקדם מידי להתקרב לזהר. חוץ מזה שהוא כתוב בארמית, וחוץ מזה שיש בו פרושים... וחוץ מזה שיש בו אנרגיה עצומה והכלי שלך עדין לא מוכן להכיל את האנרגיה הזו... סבלנות זה יבוא

למיכל שלום../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

בהקשר לנושא של תיקונים בשרשור הזה, רציתי לשאול אותך: אני נולדתי ב- 18.11.74, ב- ד' כסלו תשל"ה. אינני יודעת לאיזו פרשה תאריך הלידה שלי שייך. מה שכן, בשנים האחרונות, כשהתחלתי לקרוא את תהילים, התחברתי מאוד לתהילים ל"ה. האם יש קשר כלשהו בין התאריך שלי לתהילים? ואם לא לאיזו פרשה שייך תאריך הלידה שלי..

לצלול באור היי-תהילים ל"ה

אם פרק תהילים ל"ה עושה לך טוב זה לא במקרה. שנת הלידה שלך אמרת בעצמך: תשל"ה כלומר: תש ל"ה כך שבהחלט יש קשר. לגבי פרשת השבוע שבה נולדת היא: פרשת תולדות בגדול הפרשה מתקשרת לילדים. מה עם ילדים איך עם ילדים? האם ילדים בכלל??? את זה את תגלי בעצמך. כל שעליך לעשות הוא לקרוא את פרקי הפרשה שלך ולנסות להתחבר לפסוק ד' בכל פרק ששיך לפרשה. הפרשה נמצאת בספר בראשית בהצלחה בדרך

קווארק

New member
שימור החומר

למה לא ניתן להסביר מוות? הגוף נשאר כאן והוא משנה את מצבו ומתאחד עם אמא אדמה. והנשמה חוזרת למי שנתנה.

סקיטוש

New member
קווארק

התכוונתי שלא ניתן להסביר מוות על פי הפיסיקה, כי מוות נחשב לסוף ולסיום, ואין הוכחות "מדעיות" על כך שהנשמה חוזרת למי שנתנה, או על גלגול נשמות.

למעלה