שאלה

Hairspray Queen

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

קודם כל- התגעגעתי אליכם!!!! השאלה- האם לגראנג' יש איזהשהוא סמל או לוגו?

call me a dog

New member
אמממ..

נתחיל בזה שנגדיר את המושג "סמל" : סמל הוא כל דבר שמגדיר באיזושהי דרך קבוצה של אנשים, אותו סמל חייב להיות מודע כדבר המסמל משהו וכולם אמורים להיות מודעים לאותו סמל. עכשיו, זה רק לחפש כל דבר שעולה במה שהגדרתי כסמל.. אני לא בטוח שהגדרתי את זה בצורה הכי טובה (יש לי בעיות ניסוח..) אבל יש לי השנה בגרות בתקשורת וזה מופיע שם גם, אז אני אמור לדעת את זה אני אסתכל אח"כ בספר ואני אראה אם החמצתי משהו:) אני חושב שסגנון הלבוש (פלאנלים, מרטינס, ג'ינסים קרועים וכו'..) הוא מסמל באיזושהי דרך את ה"גראנג'יסטים" יש לי עוד הרבה הרבה מה לכתוב על זה.. אבל הזמן קצר והעבודה מרובה.. אין לי מושג למה כתבתי את זה.. :) אני אולי ארחיב בהזדמנות.. אני פשוט חייב ללכת לרופא ביי יום טוב!

Hairspray Queen

New member
את זה אני יודעת...

אממ- התכוונתי יותר ללוגו.... רופא??? תהיה בריא, אמן.

hgvrycuihnhuyb

New member
|בנדנתאריכו שיער...(שיהיה בלונדיני)

לכו עם גינסים שעבר זמנם קרועים רצוי נעלי אולסטאר,חולצות פלאנל,ומתחת חולצות שכתוב עליהם שם של להקת רוק רצויה,תאריכו שיער אל תסדרו אותו..פשוט לכו על מראה פשוט,טבעי...אישית זה יכול להיות נחמד....

Down in a hole

New member
תשמע

ככה אני, שיער ארוך, פלאנלים, אולסטאר, ג'ינס קרוע וכו' רק אני לא בלונדינית :) מה לעשות קורה

call me a dog

New member
משהו פה ראה ת'הופעה של..

פייסליפט? ליין שם עם ראסטות בלונדיניות גם-לי, גם-לי... אבל אני לא ממש מסוגל ללכת עם פלאנלים.. ממש חם לי!!

Hairspray Queen

New member
אח אח אח ראסטווווות

אני גם רוצה... יש לי שתיים יפות ונחמדות.... אבל אני לא יכולה לעשות עוד, כי אמא תעיף אותי מהבית, או שהיא סתם לא תדבר איתי יותר (המממ... דווקא נשמע טוב...)

Hairspray Queen

New member
אה, גם אני לא בלונדינית

והיום קניתי אולסטאר חדשות, (כחולות) במקום הישנות, שקרועות מכל כיוון אפשרי....

Hairspray Queen

New member
ו-ב-ק-ש-ר לשאלה שלי!!!!!!

האם לגראנג' יש איזשהו לוגו, משו שמסמן אותו?.......

Papito

New member
היה פעם איזה משהו

אני לא יודע אם זה עדיין אקטואלי, זה היה הסמיילי ההוא עם החיוך המזוגזג הזה והאיקסים במקום עיניים

CaerBannog

New member
זה סמל של נירוונה

זה קצת טיפשי שיהיה סמל לז'אנר מוזיקלי לא?

An6ie

New member
לא. זה דגל של ג'מאיקה...

לדעתי? הסמל של קהילת הרגאי זה הראסטות... לא בהכרח, אבל זו דעתי, על סמך צפיה קטנה באיזה סרט על ג'מאיקה,ורגאי... (אבל לא הראסטות החובבניות! הראסטות שמעוגלות יפה... כמו של לוריין היל או משו כזה...אממ,כבר אין לה, שכחתי).

למעלה