שאלה

dearanita

New member
שאלה../images/Emo35.gif

O.K... והשאלה היא: מה החלום שלכם בתחום הסוסים? (אם יש לכם בכלל אחד כזה...)

zohark

New member
שלי...

להגיע לרמת גראנד פרי גם בקפיצות וגם בדרסז'... (ובדרך יהיו לי שני סוסים אחד סטאליון שחור וסוסה לבנה...הסטליון אנדלוסי והנקבה וורמבלד הולנדי...)חחח א-ש-ל-י-ו-ת

angel457

New member
אמממממ שלי זה..............

אני רוצה לייצג את ישראל באוליפמיאדה... ולהביא לה כבוד.. ולהתחרות בחו"ל ובאירופה בקפיצות כמו אלעד יניב..

zohark

New member
רק רגע...חשבתי חלום בשתי מילים..

ברור שכדי להגיע לרמות האלה אני אצטרך ללמוד בהולנד וגרמניה..ולהתחרות ולהיות מידי פעם אלוף עולם ואירופה ולזכות באולימפיאדה...חחחחחח ואחרי זה לפתוח חווה ממש ממש מפוארת בארץ עם אינדורים ומנזים מדשא ובתי גידול למיני הוורמבלדים השונים ועוד כמה שטויות כאלה

dearanita

New member
עכשיו שלי

אני רוצה לטוס לגרמניה שנה הבאה וללמוד שם בערך 10-15 שנים אז אני אקנה סוס גרנד פרי ואתחרה איתו. אני אחזיק בתארים אלוף העולם, אלוף אירופה והאלוף האולימפי במשך 8 שנים בערך ואז אני אפרוש ואחזור לישראל ואקים חווה מפוארת שתהיה בית גידול להנוברים, הראשון מסוגו בארץ ואמשיך להעביר שיעורים וקליניקות בארץ ובחול. מצורפת תמונה שלי

i love INDIANA

New member
אממ.. טוב.... אני קצת יותר אגואיסטי

למי בכלל אכפת מהמדינה?! אנשים חארות! וזה סך הכל פיסת קרקע! טוף דבר ראשון שתהיה לי סוסה ואני יהיה בחוה שיש בה גם אינגליש וגם וסטרן וברמה גבוהה! ואני יתקדם בווסטרן ובו זמנית ילמד גם אינגליש ושהסוסה שלי תהיה הכי מתוווקה בעולם! ותצליח פרפקט בשני הסגנונות אבל שישאר לה אופי...! ובהמשך אוליי לפתוח צחווה שתחזיק גם סוסים וגם בע"ח שניצלו מהתעללות וכלבי וחתולי רחוב.... ותהיה אחלה חווה.. יש לי כבר אפילו שרטוטים והכל של החווה הזאת אבל אני יצתרך לעבוד קשה מאוד כמה שנים טובות כדי להשיג את הכסף...הרי הוא לא נוזל לאף אחד משום מקום... וזהו פחות או יותר.. עם קצת דמין תמיד אפשר לשכלל את זה בל אני כל פעם מוצאתאפשרות אחרת אז אני לא יתחיל לפרט..... ולפחות את החלק הראשון אני מתכוונת להגשים!-שתהיה לי סוסה ושאני ילמד אינגליש ווסטרן עד לרמה מספיק טובה!

החלום שלי...

לסוע להולנד ל-5 שנים ללמוד דרסז' אם טובי המאמנים ואז אחרי שאני אגיע לרמה ה' בדרסז' אז אני אעבור לגרמניה לאיזה 10 שנים ללמוד עוד הרבה ולהגיע לרמת גרנד פרי! אז אני אחזור לארץ ואפתח חווה עם 10 סוסים. שבינהם יהיו סוסי ווסטפליה, הנובר, אנדלוסי ועוד...

i love INDIANA

New member
בואנה! אנשים! מה זה?!

הדבר הכי חשוב לכם בעולם זה להגיע לרמות אולימפיות?! מה לגבי להעשיר את עולם הסוסים בארץ? מה לגבי לדאוג לסוסים/חמורים/עגלים/כלבים/חתולים/וכו' שמתים ומקבלים יחס מחפיר בכל יום?! בושה! פשוט בושה! חשבתי שיש כמה אנשים נחמדים בעולם הזה אבל כנראה שבני אדם הם לא רק מטומטמים (עם תחשבו על זה כל החיים שלנו בנויים על תאוריות ותבניות.
)אלא גם חסרי לב ואגואיסטים!

החלום הכי ענק שלי כרגע זה

שהמלחמה המטומטמת הזאתי תעבור כבר ואני לא אצטרך לדאוג למיסי....זה ממש מפחיד אותי כל הקטע ואז יש מלחמה אני לוקחת אותה אלי הביתה!!(ואני רצינית ל-ג-מ-ר-י)

shaililo

New member
כרגע...

השאיפה הכי גדולה שלי זה שיהיה לי סוס נורמלי... אבל נורמלי...
ושהוא יהיה שלי, תנקיו!

אווווף!!!!!!!!!!!!!!!!!!גשם מטומטם!

יורד אצלינו כ-ז-ה מבול נראה לי כואב לצאת החוצה נורא רציתי לרכב שוב בבוקר!......

אני מאוד צנועה בקטע הזה..

אני רוצה לעבור לאנגליה או הולנד, לגור שם, במין מרעה כפרי ירוק ופורח, להיות אשת קרירה, אבל שיהיו לי 2 סוסים בחצר האחורית, לא צריך מנז', נראה לי אני אפילו ארכב ווסטרן.... רק להרגיש סוס... אבל כמו ששרו- "לגור בדירת פאר, לחשוב שאתה מליונר, להתעורר אחר צהריים, ליד נערה או שתיים, להתהלך בחוצות העיר, להכריז "אני ראש העיר" לא לעבוד לעולם, לא לשרת שום אדם............" כולם ביחד- "א-ש-ל-י-ו-ת"

החלום שלי מטופש אבל למי איכפת..

אממ החלום שלי הוא שתהיה לי חווה אם מלא מלא בע"ח ו6 סוסים בלבד! כי אני רוצה לתת טיפול טוב לכולם .. :) ושהיה מנז' ענק בערך 45 מטר אממ ואני רוצה שהסוסים יהיו שני אנדולסים קוורטר אחד פרנשיין אחד מקומית אחת הפלינגר אחד ושהיה לי בקתה גדולה צמודה לחווה כאילו בתוך החווה ושאני יגור שם משום מה.. ושאני ימשיך ללמוד לרכב כי בכל זמן שהו יש מצב לשיפור.. :]

למעלה