שאלה למישהו יש מושג אם יש אתר בנט שיש בו לימוד של קאטות דרך תמונות או ציורים? תודה
כ כל השמות תפוסים1 New member 20/11/02 #1 שאלה ../images/Emo35.gif למישהו יש מושג אם יש אתר בנט שיש בו לימוד של קאטות דרך תמונות או ציורים? תודה
שאלה ../images/Emo35.gif למישהו יש מושג אם יש אתר בנט שיש בו לימוד של קאטות דרך תמונות או ציורים? תודה
ד דלית - delete New member 20/11/02 #2 תשובה../images/Emo70.gif כן. בבקשה. אני עושה לך טובה גדולה עכשיו - אני מסרב לתת לינק לאתרים כאלו. רק לטובתך. לימוד ממורה - זו לא רק הדרך הטובה ביותר, זו הדרך היחידה ללמוד.
תשובה../images/Emo70.gif כן. בבקשה. אני עושה לך טובה גדולה עכשיו - אני מסרב לתת לינק לאתרים כאלו. רק לטובתך. לימוד ממורה - זו לא רק הדרך הטובה ביותר, זו הדרך היחידה ללמוד.
כ כל השמות תפוסים1 New member 20/11/02 #3 ארררררר לא מעוניינת ללמוד משם רק לבדוק משהו.. אם למישהו בכל זאת יש תשובה, אני אודה לו
N neko New member 20/11/02 #4 אשמח לשלוח לך כמה לינקים בכל תחום.. אבל אני קודם צריך שתגדירי בדיוק מה את מחפשת (קאטות בסיסיות של שוטוקאן? קאטות מתקדמות של צ´יטו-ריו? סדרות של צ´וי לי פוט? פומסות של ITF?)
אשמח לשלוח לך כמה לינקים בכל תחום.. אבל אני קודם צריך שתגדירי בדיוק מה את מחפשת (קאטות בסיסיות של שוטוקאן? קאטות מתקדמות של צ´יטו-ריו? סדרות של צ´וי לי פוט? פומסות של ITF?)