שאלה

ל א ק י

New member
בנאדם רע!!!!!!

תקבל מכות עכשיו! דיי להתגרות בי! רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! אה ואממממ...... יש 3 דרכים שאני כמה.....
ימי ראשון, שני, רביעי, שישי..... אני קמה ברבע ל7.... ב7 מוצאת מה ללבוש.... עד 7:05 אני מתלבשת, מצחצחת שיניים, מסדרת ת´תיק, אוכלת ואז אמא/אבא שלי מסיע/ה אותי לביצפר.... וב7:15 מתחילה שעת אפס......
ימי שלישי וחמישי......... אני קמה ברבע ל8 ב8 מוצאת מהללבוש........ עד 8:10 אני מתלבשת, מצחצת שיניים, מסדרת ת´תיק, אוכלת ואז אמא/אבא שלי מסיע/ה אותי לביצפר.... וב8:20 מתחיל שיעור ראשון.......
יום שבת..... אני קמה ב8/9/10/11....... מתקלחת..... מצחצחת שיניים... בודקת עם אבא שלי בבית.. תמיד מתברר שהוא לא....
אז אני בודקת עם אמא שלי בבית.... עם היא בבית אני הולכת לשכנע אותה שתסיע אותי בסביבות 4 עד 8 לקיר טיפוס.....
ואז הולכת לראות טלוויזיה...... עם היא לא בבית.... אני הולכת לראות טלוויזיה... ובסביבות 12/13/14/15/16 הולכת לאכול ארוחת בוקר....

Reznik

New member
לאחרונה....

אני קם כשאני מתעורר בלי שעות קבועות ולא עושה כלום עד שאני נרדם שוב ואז חוזר חלילה....

Jelly Beans

New member
../images/Emo60.gif

אני קמה ב- שש ועשרים, מתלבשת, מצחצחת שיניים, לוקחת אוכל, ויוצאת לתחנה.. בעשרה לשבע!!!! כל יום!!!

Snitch

New member
קמה בשבע... ../images/Emo88.gif

מתארגנת.. והולכת לבצפר
(תודו שזה מעניין
)

Jelly Beans

New member
../images/Emo60.gif

אמ.. בין 10 ל-15 דקות נסיעה.. האוטובוס בא בחמישה ל.. אנחנו שם כבר ב- 7 ועשרה, והשיעור הראשון מתחיל ב-7 וחצי

liorlord

New member
שלי פיכס

כל יום זאת שעה אחרת, 6,7,8,9. הכי מאוחר 9. אני נשאר רוב הפעמים עוד איזה רבע שעה במיטה. אני מארגן לי בגדים, נכנס להתקלח, שזה בערך 15-20 דקות. כשאני יוצא מהמקלחת, אני מצחצח שיניים, מתאפר(אופס אתם לא אמורים לדעת על זה), מסרק את הג´יפה שלי, ואם יש זמן, אני שם גם ספריי, כדי שהג´יפה שלי תהיה רכה ונעימה
, ושיהיה לה גם ריח חמוד, זה כמו אפרו קטן כזה.

swirrrly

New member
אווווווו ../images/Emo9.gif ג´יפה קטנה וחמודה!

אני מקווה שאתה זוכר להאכיל אותה כל יום ולרחוץ פעם בשבוע.. אתה גם מוציא אותה לטיול לפעמים, נכון?
ואיך היא מגיבה כשהיא נתקלת בג´יפות אחרות? וזה בכלל ג´יפה או ג´יף?

אני מיוחדת...

אני מתעוררת כל יום ב6:20. מתקלחת,אוכלת מילקי וחביתה, מתלבשת, שמה איליינר(האיפור היחיד שמתקרב אלי), מצחצחת שיניים, מנשקת את אמא שלי וסבתא שלי, והולכת לכיוון תחנת האוטובוס לביצפר.. למה כל כך מוקדם? כי אני אוהבת ביצפר!

keren007

New member
אני לא מיוחדת ../images/Emo4.gif

קמה בערך ברבע לשבע, הולכת לשירותים, ואז הולכת לאמבטיה להבריש שיניים ולישון קצת עם הראש על השיש, ואז הולכת לחדר שלי בוחרת מה ללבוש, בדרך כלל ישנה גם עוד כמה דקות בתוך הארון, אז אני מתלבשת, מכינה מערכת, מסדרת את השער (נטורל פורמולה לבניית תלתלייייייייים), שמה עיפרון שחור, לוקחת כסף לאוכל, מים בתוך התיק, מבטיחה לעצמי שכשאני אגיע להסעה אני אשן (מה שבדרך כלל לא קורה), נרדמת שוב לכמה דקות על הקיר, לוקחת מסטיק ואת הפלאפון ויוצאת מהבית מפהקת

../images/Emo26.gif אז ככה ../images/Emo36.gif

אני קם ב- 9 או ב- 12 או ב- 14 , מה שיוצא.. ואז אני מתארגן במקלחת, הולך למחשב... מסדר כל מיני דברים, ועושה פחות או יותר מה שאני רוצה...

liorlord

New member
שירלי

הג´יפה באמת חמודה! לפעמים היא גדולה ולפעמים היא קטנה, תלוי מתי אני מסתפר. שאני שם ספריי יש לה ריח ממש חמוד.

למעלה