שאלה

missundaztood

New member
שאלה../images/Emo35.gif

סתם כי משעמם לי ולא נראה שיש כאן מישהו חי, גוסס או מת... באיזו שעה אתם קמים בד"כ בבוקר? ומה אתם עושים? (לא הדבר הראשון...מה אתם עושים מהרגע בו אתם פותחים ת´עניים עד שאתם יוצאים מהבית)

EyalGoor

New member
חחחח

קם ב6 וחצי אם אני מתחיל מוקדם ואם מאוחר אז ב8 ורבע... איך שאני קם אני ישר מתלבש... ורק אח"כ אני מתארגן בשירותים... מוזר לא??

ממ..

בשבע
.. ומה אני עושה ..? אממ צופה קצת בטלוויזיה
מתקלחת, מתלבשת, אממ מסתרקת
, מתאפרת ושותה קעעפה

.

אני מתעוררת בבוקר (כמובן) בשש וחצי שבע, מתקלחת, מצחצחת שיניים, שמה כל מיני קרמים ומי פנים על הפנים
אחר כך אני הולכת לאכול (לא תמיד) ואז אני מצחצחת שיניים ואז אני מתארגנת לביצפר (תאמינו לי, לוקח לי הרבה זמן) מסתרקת ושמה כל מיני קרמים ושטויות בשיער
, אה, ומתלבשת לפני זה, בדרך כלל לוקח לי 10 דקות לבחור מה אני רוצה ללבוש היום
, ואז אני מסדרת את התיק, שמה גרביים, שמה נעליים
ויורדת בשעה שמונה להיפגש עם החברות שלי

אבשלומית קור מתקנת...

*נועלת* נעליים *גורבת* גרביים ישנן טעויות נוספות אבל זה הכל בינתיים...

Angel Girl1

New member
אממ... אז ככה:

ימים של ביה"ס: סביבת 7:30 השעון מצלצל... אני מצחצחת שיניים... שותה שוקו... מתלבשת... ואז זזה לביה"ס 5 דקות לפני הצלצול... ומגיעה בדיוק בצלצול! ובימים בהם יש חופש (הימים האהובים עלי!) אממ... מתעוררת בין שעה 4-7 בערב... מצחצחת שיניים... שותה שוקו... מדברת קצת לפעמים עם מי שבבית... ופותחת ת´מחשב... או שאני בטלפון... או בטלויזיה

swirrrly

New member
תגובה (זהירות, אני אוהבת לכתוב../images/Emo70.gif)

אז ככה: הנסיעה לוקחת לי איזה 20 דקות חצי שעה, לכן אני צריכה לקום מוקדם. נגיד אני מתחילה ב-8, אז אני צריכה לצאת מהבית ב07:10 בשביל האוטו של 07:20 (אפילו שהתחנה היא שתי שניות מהבית שלי
). אז אני קמה בערך ב... 5 בבוקר הייתי אומרת. 5 ומשהו, נגיד 5 וחצי מקסימום. כשאני קמה אני ישר רצה לשירותים, ומשם למקלחת. ואז מתחילה לארגן תיק, לבדוק אם יש שיעורי בית שצריך, מסדרת עניינים. הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני יוצאת מהבית זה לצחצח שיניים. ואם מתחילים ב8:45, אז אני קמה ב6 ורבע מקסימום. כדי להספיק לאוטו של 8:00, אני יוצאת מהבית ב7:50. אין לנו שעות אפס.

EyalGoor

New member
ואו!!!

יש לך סדר יום של כומר??? ואיך לעזאזל את קמה נגיד בינואר ב5 בבוקר?????

EyalGoor

New member
תיקון טעות***

יש לך סדר יום של כומר???=יש לך סדר יום של כומר!!!

swirrrly

New member
הממ...

למען האמת השיטה הזאת היא עדיין די נסיונית. מאחר ונתקלתי בהמון איחורים במשך 8 השנים הקודמות בהם קמתי כרבע מחצית השעה לפני הצלצול, החלטתי לשנות שיטה. כרגע, אני מאוד מרוצה ממנה: אני מרגישה כאילו יש יותר שעות ביממה, מקלחת בבוקר זה פצץ, ואני לא קמה עייפה ממש, כמו פעם, שרציתי "רק עוד 5 דקות". הכל עובר באיזי. בקשר לחורף - נחיה ונראה.

missundaztood

New member
וואו כמה שאתה מעודד...

רוצה להיות המעודדת שלי? אחת מהן התפטרה אתמול.....

אני קם ב 7:00

מתקלח מתלבש מתארגן אוכל משהו רואה טלויזיה קצת עושה מערכת וזז לבצפר ב 8:20 אני מתחיל ב 8:30 ביום שלישי זה שונה כי אני מתחיל ב 9:15

IאיילI

New member
../images/Emo26.gifאני קם בדרך כלל../images/Emo26.gif

ב-10:15 ככה... לפעמים יותר מוקדם משהו כמו רבע ל-10

למעלה