שאלה...

faith2

New member
שאלה...../images/Emo35.gif

טוב אז ככה, השאלה מאוד דומה לסקר הונכחי אך עדיין שונה. מי מהשחקנים הייתם רוצים להיות- ולא לפי היופי שרובכם בטח עניתם בסקר, אני מתכוונת באופי! אני אישית אוהבת את אמט באופי אבל מי שהכי הייתי רוצה להיות באופי זה מייקל.

אני עדין הייתי רוצה להיות .....

בריאן!! כמובן... אבל זה בגלל שאני מאוד דומה לו גם ככה באופי.. אז ככה שהוא זה שהכי הייתי רוצה להיות...:)

לולו15

New member
האופי ולא רק היופי

של בריאן עושה לי את זה יש משהו נורא מתוחכם באופי שלו

faith2

New member
אבל...

האם היית רוצה להיות כמוהו? נכון הוא מאוד מושך- לא שם *** על העולם, אבל אני אל הייתי רוצה הליות עם אופי כמו של בריאן

faith2

New member
אממ...

הוא חמוד אבל בקטע שאין לו כבוד לאנשים אחרים...הוא לא מבין שלפעמים הוא פוגע באנוכיות שלו. לא יודעת אני לא הייתי רוצה להיות כזאת.

ayaliar

Well-known member
איזה יופי

לכולם יש אופי כמו של בריאן
בן אדם עם אופי נורא כמו של בריאן בדר"כ לא יודע את זה או לא יודה בזה. תשכחו לרגע מהסיבות לכך אבל בריאן אגואיסט קר וחסר התחשבות. נכון שמידי פעם רואים ניצוצות של אנושיות אבל בסה"כ הוא טיפוס לא נחמד ואני בטוחה שאם הוא לא היה כ"כ יפה (או מכוער אפילו) יותר מחצי מכן לא היו סובלות אותו. אמט לשלטון. ואל תאכלו אותי חיה

almog66

New member
אנשים.. סורי לאכזב אבל....

כמו ש ayaliar אמרה(מה השם שלך??) לבריאן באמת יש אופי חרא והיא גם צודקת שמישו עם אופי כזה בחיים לא היה מודה... אני חושבת שהאופי הכי הכי טוב הוא שילוב של מייקי הרגיש ואמט הסיסי החמוד הזה.. תחשבו על זה.. איזה בנאדם מושלם זה יהיה!

birka

New member
אמט.........

כי למרות שהוא ריגשי והכל..... הוא עומד על שלו..... אבל לא במחיר של לפגוע בחבריו... בקיצוררררררר אני מבינה את עצמי... ואמט שולט חי חי חי :+)

אני הייתי רוצה להיות אמט!-

לפי מה שוראים בסדרה הוא לוקח תחיים הכי בקלות. כן, יותר מבריאן, לפי דעתי בריאן הוא הרבה יותר כבד ממה שנותנים לנו לראות. אמט הוא כזה קליל וחפיפי..כמוני
וגם הוא חמוד כזה עם ההליכה שלו, והבגדים.

Randyael

New member
אני הכי הייתי רוצה להיות....

שילוב של כולם.... אם לא שמתם לב כל אחד קיצוני באופי בריאן-אדיש לא שם זין.....אבל עדין מבפנים מייקל-רגיש מאוד אומר סליחה על כל דבר ג´סטין-לא מוגדר..במיוחד לא עכשיו......משיג מה שהוא רוצה אמט-מתלהב חמוד פתוח טד-טוב טד לא הייתי רוצה להיות.........................

Angel Girl1

New member
אממ:

אוקי תראו... בכל במאדם... יש קצת מכל אחד... רק שבכל בנאדם, יש משהו אחד שהוא הכי בולט... אני לא יודעת מי היתי רוצה להיות.. כל אחד הוא מישהו ממש שונה... אבל אם כבר... אז או אמט, או מייקל... שניהם מבחינת האופי, הכי אחלה...

רינת4

New member
אני הייתי רוצה להיות

או אמט או ג´סטין. שניהם חמודים, וקלים באופי. אמט אוהב להיות הוא,וג´סטין יודע להשיג מה שהוא רוצה(למרות שהוא מתפשר לפעמים ובזה אני ממש דומה לו-רק שאני כמעט תמיד מתפשרת...)

למעלה