טוב אז ככה, השאלה מאוד דומה לסקר הונכחי אך עדיין שונה. מי מהשחקנים הייתם רוצים להיות- ולא לפי היופי שרובכם בטח עניתם בסקר, אני מתכוונת באופי! אני אישית אוהבת את אמט באופי אבל מי שהכי הייתי רוצה להיות באופי זה מייקל.
בן אדם עם אופי נורא כמו של בריאן בדר"כ לא יודע את זה או לא יודה בזה. תשכחו לרגע מהסיבות לכך אבל בריאן אגואיסט קר וחסר התחשבות. נכון שמידי פעם רואים ניצוצות של אנושיות אבל בסה"כ הוא טיפוס לא נחמד ואני בטוחה שאם הוא לא היה כ"כ יפה (או מכוער אפילו) יותר מחצי מכן לא היו סובלות אותו. אמט לשלטון. ואל תאכלו אותי חיה
כמו ש ayaliar אמרה(מה השם שלך??) לבריאן באמת יש אופי חרא והיא גם צודקת שמישו עם אופי כזה בחיים לא היה מודה... אני חושבת שהאופי הכי הכי טוב הוא שילוב של מייקי הרגיש ואמט הסיסי החמוד הזה.. תחשבו על זה.. איזה בנאדם מושלם זה יהיה!
שילוב של כולם.... אם לא שמתם לב כל אחד קיצוני באופי בריאן-אדיש לא שם זין.....אבל עדין מבפנים מייקל-רגיש מאוד אומר סליחה על כל דבר ג´סטין-לא מוגדר..במיוחד לא עכשיו......משיג מה שהוא רוצה אמט-מתלהב חמוד פתוח טד-טוב טד לא הייתי רוצה להיות.........................
אוקי תראו... בכל במאדם... יש קצת מכל אחד... רק שבכל בנאדם, יש משהו אחד שהוא הכי בולט... אני לא יודעת מי היתי רוצה להיות.. כל אחד הוא מישהו ממש שונה... אבל אם כבר... אז או אמט, או מייקל... שניהם מבחינת האופי, הכי אחלה...
או אמט או ג´סטין. שניהם חמודים, וקלים באופי. אמט אוהב להיות הוא,וג´סטין יודע להשיג מה שהוא רוצה(למרות שהוא מתפשר לפעמים ובזה אני ממש דומה לו-רק שאני כמעט תמיד מתפשרת...)