שאלה

קמי ולו

New member
שאלה../images/Emo35.gif

¿a Qién tiene fotos de Luisana y Camila? Si tene porfavo mandame acá las imggenas! ¡Muchisimas gracias! מה כולן לעזאזל מוצאות בבנח´מין רוחאס?! הוא סתם מוּקיוֹן

חגית756

New member
מי מוקיון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif י´.........

היית מת שיהיה לך שליש קטנן פצפון מיופיו המדהים של חברי!!!!!! בבקשה איני רוצה להיתעצבן אני ילדה די רגועה וגם מאוד נחמדה...(אני כל הזמן אומרת את זה...) אז כדי שתתחיל לדבר אל החתיך שלי בצורה קצת יותר יפה... תראה איזה חתיך הורס

חגית756

New member
מה??? רק עכשיו גיליתן?!

אני יודעת את זה ממזמן!!!!!!!!!!!!!!!!! אתן ממש לא מעודכנות...חחחחחח סתם בצחוק...

קארין14

New member
נטלי...איזה תפנית חשובה בעלילה..

שהכרנו באיי סי קיו את אמרת לי שאת לא סובלת אותו ושהוא דומה לקוף...איי אי אי כנראה שעשיתי לך שטפונות על כמה שהוא חתיך והורס(במובן החיובי של המילה) עזר למשהו...רק דניאל עדיין לא קלטה..אני יעבוד איתה על זה

חחחחח

שקרנית! לא אמרתי קוף! סתכלי בהיסטורי! שטפונות??? שיגעת אותי עד שכבר זה נתקע לי במוח! עד עכשיו יש לי סיוטים שאת מופיעה ואומרת לי : "בנחה כוסון" בנחה כוסון".... חחחחח בטח שעזר! שימי לב שזה התפתח לכיוון שאר המשפחה.... דניאל דורשת מכות.... אני ממליצה לא לדבר איתה בכלל! ולמה את לא באיי סי?

קארין14

New member
אני שקרנית?לאאא

את אמרת שהוא קוף באחת השיחות (נפש...חח)שלנו... אבל לא חשוב העיקר הצלחתי להופיע בחלומות שלך(בטח לחלום עליי זה יפה!!!) ואם צריך לתת לדניאל מכות כדאי שתבין שבנחה כוסון והורס אז תתני לה אני לא שם כדי לתת לה....ושתצא ממיסטר "בנתיים סוגרים את המים" "בנתיים שמים חסכמים"או איך שלא קוראים לזה...
טוב נשמה רצית תגובה שווה קיבלת!!!

אני לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא

אמרתי שהוא קוף! אמרתי שהוא ********* (צונזר עקב רצוני להישאר בחיים אחרי הודעה זו)
חלומות אמרתי? אופס- סיוטים!
סתםםםםםםם מאמי
ודניאל דורשת מכות נקודה. ולא אכפת לי, מצידי שתישאר עם הדורש מכות הזה- הם מתאימים! שתלך, תחתחתן איתו ותעזוב את הבית! אני אהיה מאושרת.... אחחחח, החיים היו היפים לפני שהיא נולדה...

קארין14

New member
חחח...טוב נו נסלח לך הפעם...

נגיד שלא אמרת שהוא קוף אבל אמרת דברים לא יפים עליו...אבל עכשיו את תלמידה למופת!!!(אם הבנת למה אני מתכוונת) ותגידי לדניאל שתתקשר למתן בלו כדאי לקבל את הטלפון של ירדן...אני יכולה לתת לו אותו יש לי בתיכופוניסט..חחח..כשאני רוצה אני יכולה להיות מרושעת!!!

גלי87

New member
*ניצול שירשור* למי יש איסיקיו?????

שלום אנשים אני חדשה....באתי לפני יומיים רשמתיהודעה שאני חדשה הרבה רשמו לי ברוכה הבאה אבל המחשב שלי נדפק אז לא יכולתי להודות לכם אז.... תודה שרשמתם לי ברוכה הבאה.... סוף סוף עשו לי איסיקיו!!!!!!!! מפר האיסיקיו שלי הוא: 167215118 בבקשה כל מי שיש לו איסיקיו אני אשמח לדבר איתו בנושא המורדים להביא לו תמונות שהוא יביא לי וכ´ו.... אז כל מי שיש לו איסיקיו שירשום.... בהמון
:גלי לרט

חגית756

New member
כן לי יש...

קודם כל-ברוכה הבאה... אח"כ-מס´ האיסיקיו שלי הוא:165659667

גלי87

New member
בבקשה!! שכולם ירשמו את האיסיקיו

כדי שאני יוכל להתכתב איתם וחגית טוב שהחלפת שם ואתה החקיין תפסיק כבר אתה לא מבין שאתה מעצבן היתי עם חגית והיא מאוד עצובה שאת/ה מחכה אותה ורושם שזאת חגית שכולם מכירים טוב אז תפסיק/י כבר

תודה אחותי!!!

כגלי תודה עניי היתמלאו דמעות....מאושר...כמובן! לכולכם תודה שאתם עוזרים לי ותומכים בי ברגעיי הקשים כאן בפורום (חח...איזה מרגש) אני ממש
!!! קבלו
ענקי ממני!!!!!!!

למעלה