ERerERotem
New member
שאלה... ../images/Emo35.gif
תגידו, אחרי הפרק האחרון של אי.אר, (שאליו אני מחכה בקוצר רוח.... וחמצן!
) *המבין יבין* ערוץ 3 מוציא את אי.אר לפגרה ענקייייייייית??
או לפגרה ענקית, (בלי המשכיות של ה - י´) או לפגרה גדולה, או לפגרה בינונית, או לפגרה בינונית מינוס, או לפגרה קצת יותר קטנה או לפגרה קטנה או לפגרה קטנטנה או בלי פגרה בכלל????
(אין סיכוי!) כי אני ממש חייבת לדעת!! אם אי.אר יעלם להרבה זמן אני לא יודעת מה אני אעשה.... השיעמווווום!!! מכל הימים של השבוע ליום שלישי אני הכי מחכה... ומה יהיה עכשיו? אני אצטרך לראות איזו סידרה אמריקאית ממש קיצית ומטופשת עם שחקנים של המאה הקודמת מנסה ללא כל הצלחה להכנס לנעליי אי.אר הגדולות עליה בכמה מידות ערב ערב במשך הרבה או קצת זמן (ההימור שלי - הרבה) לצפות בטיפשות, בדביקות, בגועליות ולהתגעגע לימים הטובים?? או שהם פשוט ישימו סידרה ישראלית שהופקה ע"י ישראלים תוצרת הארץ שמנסים מנסים מנסים אבל לא מצליחים לשחזר ולהעתיק אימרות ישנות ועלילה של סידרה מוצלחת אחרת.... *ראה נספח "הבורגנים" "זינזאנה" פשווווווווווט נוראאאאאאאאאא* ואם אנחנו כבר בנושא הזה - אז בסדר, ישראלים יקרים, חומוס, אתם עושים ממש אחלה, וכשאתם רוצים - גם מקומות בילוי ממש נחמדים, פה ושם נמצאים בתוך החברה הישראלית בדרנים שנותנים לנו סיבה לחייך (כמה שאפשר) *ראה נספח "יצפאן" "אסי וגורי" וכ´ו...* אבל את עניין הסרטים והסדרות -טוב, את זה תשאירו ל"חוץ הארציים" הם עושים את זה בטעם יותר טוב מכם... זה הכל... אוהבת תמיד, רותם.
תגידו, אחרי הפרק האחרון של אי.אר, (שאליו אני מחכה בקוצר רוח.... וחמצן!