שאלה....

שאלה....../images/Emo35.gif

מישהו יודע מה הפירוש של אנרכיה...כאילו פעם אחת אמרו לי שהפירוש זה בלאגן...ואז כמה ימים אחרי אמרו לי שפיס ואנרכיה מתקשרים זה לזה...מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה?

זיגוטה

New member
פחחחח הצחיקו אותי

מי אמר לך את זה כנראה לא מבין את המשמעות או של ]יס או של אנרכיה! אנרכיה זה סוג של ´שלטון´ לא בידיוק שלטון אבל דרך ניהול של מדינה או עם! שהעם עושה מה שבא לו כאילו כל אחד מה שרוצה ! הכל בלאגן אין סדר... זה בלאגן ! שלטון אנרכיסטי זה שכבר כל אחד עושה מה שבא לו!.. ויש בלאגן מוחלט... זה לא בלאגן במובן של -חדר מבולגן! בלאגן בסדר ושלטון של העם!...כאילו אם מישהו רצה לפתוח מלחמה הוא יכול ! מישהו רוצה לרצוח הוא יכול ! או דברים דומים! די קשה לי להסביר את זה ברור אבל ניסיתי...

את מוזמנת לבדוק במילון

לפי אבן שושן חוסר סדר הפקרות חסר שלטון משטר של "איש הישר בעיניו יעשה"

אז אין קשר ביניהם?

זה אנרכיה זה דבר מטומטם... למה כל הפאנקיסטים אוהבים את זה??.

פיס...

כפי שאת יודעת הוא סמל שמסמל שלום אני חושבת שהסיבה שמקשרים בניהם שאנשים חושבים שעם תיהיה אנרכיה "איש הישר בעיניו יעשה" יהיה שלום אז זה שלא!

בלעעע

אנרכיה זה בלגן בשלטון. בדר"כ הסמל של אנריכה מזוהה בקשר לסמימ.. כי אסור סמימ כאילו לפי החוק אז מממ זה כאילו מבחינת שכל אחד עושה מה שבא לו-שכל מי שרוצה יעשנ מה שבא לו ואנשימימ לא צריכיצ להתערב לו בזה.. לא יודעת אם הסברתי את זה ברור אבל תנסו להבינ כי אינ לי כוח לכתוב שוב פעם..

אנרכיה-עפ"י מילונ אבנ בופ לסטלנ..

אנרכיה זה מצב של אי שילטונ... אינ שילטונ כל אחד עושה מה שבראש שלו כאילו אינ אליו חוקימ ועושימ בלאגנ ובעיות וכל מני פאקינג דברימ כאלה... מכווה שעזרתי...

escapelessness

New member
ציפיתי ליותר מאנשים בפורום הזה...

אנרכיה (או אנרכיזם) פרושה אי-שלטון. כמו שיש מונארכיה שזהו שלטון יחיד (מונו) יש א-נרכיה. זה לא בלגן, לא אי-סדר, ולא סוג של שלטון במדינה. הרעיון היפה מאחורי אנרכיה הוא חיי שיתוף בקהילות קטנות ללא שלטון כופה שמכתיב לנו איך לחיות. לא קיים בעולם אף שלטון שמאפשר חופש אמיתי לתושביו, אין מדינה שבאמת נשלטת ע"י העם, אלא על ידי קבוצה קטנה של אנשים שכביכול קבלה לגיטימציה מהעם לנהל את מדינתו אך למעשה מונעים על-ידי דבר אחד בלבד - כסף.

למעלה