שאלה

עם הגרוש לעתיד, ככה תדעי שהוא בטוח מגיע../images/Emo3.gif

וברצינות- עם חברה טובה, בן משפחה קרוב, מישהו שיכול להיות שם בשבילך. לא הייתי הולכת עם בן זוג (אם יש לך כרגע) על מנת שלא להלהיט את הרוחות.
מתי את הולכת?

לבד

באמת. אני חושבת שכדאי ללכת לבד עם הבעל. זה רגע של שניכם. רגע מאוד חשוב וגורלי. לא יודעת מה קורה איתך לגבי הגירושים, אם הם מרצון או לא. אני חושבת שכדאי שתהיו שניכם לבד. אלא אם כן את מרגישה שאת צריכה שיהיה איתך מישהו. שיהיה בהצלחה. מתי את הולכת?

גם אני אני אומר לבד

אפשר לומר שזהו ציון דרך בתוך חייך, מעבר לזה, זהו רגע מאוד אינטימי, לא צריך מלווים למינהם,לא חושב שיש להם מקום בתוך הסיטואציה הבן-אישית (גם אם הוא קרוב משפ'וחס) בהצלוח'ס

תודה על התגובות

יש לנו דיון בעוד שבועיים. הבנתי שאני צריכה להביא עד כנראה חברה טובה. אני עם רגשות מעורבים-נפרדנו לפני כשנה עם נסיון לחזור-שממש היה נוראי.!!! ברור לי שזה מה שצריך לעשות אבל חבל לי לא יודעת להסביר, פשוט חבל-נראה לי שכאן יש מי שמבינים...

אני לא ממליצה לבוא לבד

אנחנו הגענו לבד (עם הסכם מאושר ע"י בית המשפט). אמרו לנו שאם היינו מביאים עדים היינו יכולים לסגור את הכל בפעם אחת. עד - רצוי שיהיה מישהו בקרבה ראשונה (גבר או אישה)

calya

New member
עם ספר ../images/Emo3.gif ולבד...

הכי טוב היה לי לבד. האמת שלא היה לי חשק לדבר על זה (שזה קורה) וגם לא חשק לדבר על זה אחר כך... יצאתי מהרבנות, הלכתי לבדי עם הספר לבית קפה וישבתי בשמש ואכלתי ארוחת צהרים טובה ואז הלכתי הביתה וישנתי צהרים לפני איסוף הילדים. למשפחה סיפרתי איזה שבוע אחר כך שזה כבר היה ונגמר...

מאיקי32

New member
לצורך מתן עדות או לצורך להחזיק ת'יד?

למתן עדות - בן משפחה קרוב (אמא, אבא, אח אחות) ותקפידי על ה- X שלי הם התעצבנו שהביא חבר, וסתם להחזיק את היד? תיידעי קודם לכן, שזה לוקח איזה "ייבוש" של שעתיים וחצי לפחות...

אני הלכתי פעם אחת עם חברה הכי טובה שלי -

פעם חת עם הוריי (והוא היה עם הוריו) ובפעם האחרונה - רק איתו תבחרי - מה הכי מתאים. מי את רוצה (אם בכלל?) שם איתך... - ואם את תוהה - אז כן הייתי שם קצת יותר מהנורמה לא נורא - העיקר שנגמר.

דיון הגט עצמו -

התפצל לשניים - פעם אחת עם העדים ורק פעם אח"כ לגט עצמו למה? סתם כי הם שיחקו אותה "עמוסים" אחרי החגים (נובמבר). לא נורא זה היה בהפרש של יומיים פוזות של רבנים

מלודי6

New member
השאלה באיזה שלב

לדיונים – רק בני הזוג, זה משהו אישי של בני הזוג. אני לא חושבת שצריכים להיות נספחים. לגירושים עצמם – ישנה חובה של עדים, אז לטעמי עם אחד מקרובי משפחה, עדיפות לאחד מההורים, ואם לא לאח / אחות. אבל זה גם תלוי עם מי את מרגישה הכי בנוח, אם את מעדיפה ללכת עם חברה, ותרגישי יותר תמיכה כשהיא איתך אז תלכי עם חברה, למרות שהם מעדיפים קרוב משפחה.

למעלה