שאלה

שאלה ../images/Emo35.gif

היי לכם, סליחה שאני שואלת כ"כ הרבה שאלות לאחרונה אבל פתאום כל השאלות צצו לקראת הפרק האחרון. רציתי לדעת משהו...אשתו של דורון מתה בהתאבדות ע"י סמדי...ולפי מה שהבנתי סמדי ודורון שכבו במסיבה של היקב. אז לא מסתדר לי משהו...למה סמדי ודורון שכבו אם דורון היה נשוי בזמנו?? ולמה סמדי זרקה את אשתו של דורון מהגג??
יעל

תשובה...

היא לא מתה בהתאבדות היא נרצחה על ידי סמדר. דורון וסמדר לא שכבו הם היו בתחילת העניין ואז איריס נכנסה וראתה אותם אז הם הפסיקו.. סמדר שמה לדורון שמשקה סם מטשטש. היא זרקה את איריס כדי שהיא לא תפריע לה לתפוס את דורון.. מקווה שעזרתי....

מקווה שאצליח לבהר את המצב.......

סמדר רצחה את איריס,לאחר שאיריס תפסה את סמדר ודורון שוכבים.סמדר סיממה את דורון,וסיממה אותו כדי שישכב איתה.איריס תפסה אותם,עלת לגג,סמדר דחפה אותה,ועכשיו כולם בטוחים שאיריס התאבדה.רק סמדר וורדה יודעות את האמת.מקווה שעזרתי.

תיקונים לאלו שהגיבו לך...

ראשית, סמדר לא "רצחה" את איריס, היא ביצעה הגנה עצמית כתוצאה מכך שאיריס התחילה לדחוף אותה. שנית, בגלל העובדה הזו (על זה אתם לא יכולים לחלוק, נכון?) אין לומר "סמדר דחפה..." כי אם "איריס נדחפה". ואולי סמדר ודורון שכבו כשהוא עוד היה נשוי משום שהם היו מאוהבים? מישהו חשב פעם על האופציה הזו, במקום לחשוב כל הזמן על הסימום של דורון? (בעל באמת מסור ואוהב לא היה שוכב עם מישהי אחרת אם הוא לא היה באמת מאוהב בה, גם הוא מסומם).

חחחחחחחחח הייתי צריכה לדעת שאתה

גם תגיב.. אח כל פעם מחדש ההודעות שלך קורעות אותי!!! דרך אגב שמת לב שהדיעה שלי כלפי סמדר קצת השתנתה ושאני אוהבת אותה?

פחחחחחח.........

הגנה עצמית?????????????????????????????? הצחקת אותי! הגנה עצמית? מאוהבים? אתה מנסה לשכתב את התסריט מחדש? סמדר דחפה את איריס אל מותה! דורון אהב את איריס,לא את סמדר! ואם נקשיב לתאוריה שלך,אז: אם דורון אהב את סמדר,למה הוא בגד בה עם רונה?

בשביל לענות לך על שאלה זו...

אני ממליץ לקרוא על השירות הבא: http://www.dailyjolt.com/lovemonkey/ "קוף האהבה" (בדיוק כמו גורילת הסטוצים), כמתואר במאמר, מיועד לבדוק אם מישהו אוהב אותך, ודורון רצה לבדוק אם סמדר באמת אוהבת אותו (כלומר לבדוק אם סמדר תמשיך לאהוב אותו למרות הבגידות). ___________________________________________________ ותשובה יותר רצינית: דורון אהב את סמדר יותר מאיריס, וברגע שראה את רונה חשב שהוא יאהב אותה יותר מסמדר. מכיוון שדורון הוא איש של עסקים וסקס, זה כל מה שעניין אותו אצל רונה, והוא לא בדק את הפנימיות שלה. לו ולסמדר יש הרבה במשותף גם בלי נשיקות וסקס כל היום (אי אפשר להתעלם מהעובדה שכך מתנהל הרומן שלו עם רונה) ולכן זו אהבה אמיתית. אולי הוא מסוחרר מהרגע, אולי הוא חושב שבגלל שרונה מבשלת ומנשקת נהדר זו אהבה יותר גדולה, אך אם הוא יסתכל על העתיד הוא יבין שאין שום דבר ביניהם במשותף, ומזל שהאירועים שקרו לאחרונה עשויים להאיר את עיניו ולהסביר לו מהי אהבת אמת.

לאיש יחסי ציבור!

עם כל הכבוד שיש לי אליך כבנאדם,אני חייבת לציין שאתה איש מוזר ביותר.גם אני אהבתי את אימרית מלגעת באושר,אבל היא לא רצחה אף אחד כמו סמדר! סמדר בגדה בבעלה פעמיים,ועוד עם אח שלו!רצחה את איריס,הפלילה את רונה,מתעללת במאיה ללא הפסק,ואתה אוהב אותה???????????????? לדעתי,עליך לעשות הפרדה בין יעל הדר המושלמת לסמדר המכשפה,ולהפסיק להיות בעדה כל הזמן!!!!!!!!!!

איש יחסי ציבור - תפסיק כבר!

התגובות המהגנות שלך על סמדר כבר ממש ממש מעצבנות אותי! זה הפך לממש לא הגיוני ומגוחך! אתה בטח עושה את עצמך בכדי להפוך לויכוח! איזה שטויות יש לך כשזה מגיע לסמדר...תתעורר כבר! ובקשר לשאלה- סמדר רצחה (כן רצחה) את איריס כי היא רעה מרושעת, שטנית, פושעת רוצחת והיא רצה את דורון לעצמה הכלבה, אז היא דחפה את איריס- מה לא מובן?

אז את אומרת שאיריס לא התחילה...

עם הדחיפות? את אומרת שסמדר שטנית כשבעצם היא רק רוצה אהבה (היא לגמרי לבד בעולם, זה לא ברור?), ושהיא פושעת אם היא הסגירה את רונה שבגדה באמון של כל כך הרבה אנשים (הפשע הכי חמור, בהתבסס על האמירה שבלי אהבה אין חיים), ורוצחת כי היא הגנה על עצמה שלא תיפול מהגג? העובדות מדברות בעד עצמן, איריס דחפה את סמדר בכעס (לפי הבעת הפנים שלה) אחרי שזו גילתה לה את העובדות לגבי דורון, וזה היה עלול להסתיים בסמדר על המדרכה במקום איריס על המדרכה אם היא לא הייתה מתגוננת. מה לעשות, שאיריס התחרטה על המעשה שלה מאוחר מדי, כשהיא כבר הייתה בדרך לתהום. אבל(!) אני לא אומר שאי אפשר היה לפתור את הסכסוך בצורה נעימה יותר.

אוי נו באמת- תעשה לי טובה...

אין לי כוח כבר להתווכח איתך על השטויות האלה על סמדר...... אין פה אף אחד מגוחך שחושב כמוך.....

אולי די????????

סמדר בגדה בבעלה פעמיים עם אח שלו,מה תגיד על זה? סמדר מתעללת ללא הרף בבתה החורגת מאיה,מה תגיד על זה? סמדר הפלילה את רונה,מה תגיד על זה?

אורנית, תני לי להסביר לך משהו על

"איש יחסי ציבור"- למה את מנסה לדכנע אותו בכלל...זה ממש ממש לא יעזור לך! הרי זה זוועה להגיד ולהגן עליה בצורה כ"כ עיוורת ומטומטמת כמו שהוא עושה. אני אגיד לך שאני ממש לא חושבת שהוא מאמין במה שהוא אומר אלה סתם רוצה ליצור ויכוח או להגיד דברים שברור שהם שטותיים.... עזבי, כולם פה יודעים מי היא סמדר שהיא רעה (על לבוטן), אבל חלק לא שונאים אותה על כך, אלה חושבים שהיא די מגניבה.

אולי היא |קצת| רעה, אבל להרבה...

מהמעשים שלה יש צידוק. את לא מסכימה איתי שאיריס הייתה עלולה לדחוף את סמדר מהגג? את לא מסכימה איתי שסמדר מפלילה את רונה רק בשביל לחזור לסדר הטוב עם בעלה? תצפי שנית בסידרה ואולי תיזכרי בכמה עובדות: - איריס כן נראתה כועסת כשהיא התחילה לדחוף את סמדר, ולפי ההבעה על פניה אפשר לחשוב שהיא באמת מתכוונת להרוג את סמדר על מה שכרגע אמרה לה. כשמישהו מפחיד אתכם, אתם לא, מתוך הרגל, מבצעים פעולת התגוננות כלפיו? אם תביטו ימינה, ותראו עגלה מתגלגלת לעבריכם, לא תנסו להדוף אותה או לבעוט בה? - סמדר כן מנסה לחזור אל דורון ולגרום לו לשכוח את רונה שנכנסה לפתע לחיים, בלי שום קשר אליו ובלי שום דבר משותף (אם תמצאי דבר משותף בין רונה ודורון חוץ מהעובדה ששניהם אוהבים סקס ונשיקות כל היום, את מוזמנת לכתוב). וכל מי שחולק על הדברים, מוזמן לכתוב עכשיו ולהאיר את עיני.

די...............................

אני חולקת על דבריך!ואיריס לא רצתה להרוג את סמדר! וסמדר היא סתם אשה מתוסכלת אשר מסרבת לשחרר את בעלה,ובכך היא גורמת סבל לשאר העולם.....

למעלה