שאלה

שאלה ../images/Emo35.gif

היי מה המצב? תגידו, מתי הסדרה אמורה להסתיים? לפי מה שאמרו לי זה אמור להסתיים ב- 9 ביולי. ולי אמרו שיש רק 120 פרקים. אז זה לא אמור להסתיים שבוע הבא??? אני ממש ממש לא מבינה.תסבירו לי
מראש יעל

netnet

New member
איך עוד תשעה פרקים

כשהיה אתמול הפרק המאה ושמונה?

תחליטו כבר!!

אוףףףףףף אולי מישהו שכן מבין מתי נגמרת הסידרה שיאמר לי בבקשה!! כל אחד כותב משהו ואני לא מבינה מיזה כלום תודה יעל

99

New member
לפי מה שאני הבנתי מהפורום הפרק

האחרון הוא ב9.6

LAE

New member
לכל מי שרוצה שהסידרה תמשיך

סביר להניח שזה כולם... כמו שאתם יודעים (או לא) בחברת דרסט הפקות התחילו לחשוב על טלנובלה חדשה. המפיק אמר שתהיה משפחה חדשה. אז ככה, היום נודעו לי כמה דברים מעניינים: 1. עוד לא יודעים אם זו תהיה סדרה חדשה לגמרי או המשך של הקודמות (לגעת באושר או לחיי האהבה). 2. בקו לחיי האהבה המתקשרים יכולים להביע דעתם - איך הם רוצים שהטלנובלה החדשה תהיה: המשך של לגעת באושר/ של לחיי האהבה/ של שניהם ביחד/ טלנובלה חדשה לגמרי/ שיעשו הפסקה של שנה בטלנובלות. בתור מעריצים אינטיליגנטים, אתם וודאי יודעים להבדיל בין טלנובלה איכותית לטלנובלה לא איכותית (ברור לכם ש"לחיי האהבה" היא האיכותית). גם המשחק וגם העלילה של "לחיי האהבה" היו הרבה יותר טובים. תתקשרו לטלפון: סלקום: 999000-053 אורנג´:666333-067 * זה אותו מענה קולי ותבחרו!!! יש סיכוי שהמשפחה החדשה שעליה דיבר המפיק היא המפשחה שיקימו דורון ורונה... דרך אגב, בארוע ברסיטל, סופי הצטלמה עם שרון דוראני וכשדיברו על הדימיון בין השתיים, סופי אמרה שבסדרה הבאה יגלו שהן אחיות... סביר להניח שהיא צחקה. בכל מקרה, אני מעדיפה שהטלנובלה החדשה תהיה המשך של "לחיי האהבה" ולא שילוב בין השתיים שיקרא "לחיי האושר" או "לגעת באהבה". אבל, אם אין ברירה, עדיף שילוב של שתיהן מאשר רק המשך של לגעת באושר או שלא יהיה המשך. בכל מקרה, תצביעו עבור עונה שניה של "לחיי האהבה". מי יודע, אולי נראה דורונה קטנה?

לא תיהיה עונה שנייה...

אולי זה היה מאין מיני "לחחי האהבה" אבל שמעתי הרי שיהיה סדרה כמו קטנטנות..משהו "זרוקים" מה עם הסדרה הזאת? הלוואי שהיה יכול להיות המשך, אבל לשחקנים יש חיים YA KNOW....

LAE

New member
אין קשר ל"זרוקים"

התכנית" זרוקים תצולם רק בקיץ הבא כי חב´ הכבלים העבירו להפקה את הכסף מאוחר מדי. זרוקים מיועדת לערוץ הילדים. הטלנובלה הבאה מיועדת לשידור באחד הערוצים המרכזיים. באמת שיכול להיות המשך, צריך פשוט להצביע בטלמסר.

LAE

New member
מטערת - המחשב עשה בעיות ובטעות ../images/Emo52.gif

שלחתי פעמיים

LAE

New member
תחשבי על זה ככה:

בשתי הטלנובלות הסיום היה כזה שמשאיר אפשרות להמשך. ההבדל - להפקה ברור כי לחיי האהבה הצליחה יותר מלגעת באושר. נכון שלשחקנים יש חיים אבל בכל זאת: זו מדינה קטנה וכל שחקן ישמח לתעסוקה (במיוחד במקום שהוכח כמצליח). הצילומים בטח יתחילו עוד חצי שנה (בערך) כך שיש מספיק זמן כדי שיעל הדר תטוס ל 3 חודשים לסדנת משחק בחו"ל, כל השחקנים יכולים לנוח, להופיע בכמה הצגות וכל מיני עיסוקים ולחזור רעננים לצילומי עונה שניה. עוד נק´ למחשבה: דניאלה נוסעת ללונדון ויהודה אמר שהוא רוצה לשחק בחו"ל. בסוף העונה הזו, גידי ומאיה מתכננים לנסוע לחו"ל. אם תהיה עונה שניה, התסריט של העונה הראשונה מאפשר להמשיך בלעדיהם (עם כל העצב) ואולי עם כמה הופעות אורח שלהם. הרי עדיף "לחיי האהבה 2" בלי מאיה וגידי מאשר שהיא לא תהיה בכלל... לפני שאתם הולכים לישון על זה, תתקשרו לטלמסר ותצביעו בעד עונה שניה ל"לחיי האהבה".

LAE

New member
תשובה

היו 109 פרקים. בחישוב קל יוצא שנשארו עוד 11. כלומר. עוד שבועיים ויום אחד. הפרק האחרון יהיה ב 9 ביוני. 120 פרקים זה לגבי העונה הראשונה. יכולה להיות עונה שניה. אפשר להתקשר לטלמסר ולהשפיע - לבחור שתהיה עונה נוספת ל"לחיי האהבה". דרך אגב, למה ההודעה שלי לגבי עונה שניה שורשרה לכאן? ההודעה מדברת על פרק הסיום ואני כתבתי על עונה נוספת. נכון שצריך לשרשר כששואלים את אותה שאלה כמה פעמים, אבל כשעולה נושא חדש - שירשור מעביר אותו אחורה. עוד לא דיברו כאן על עונה נוספת. השירשור גורם לכך שנושאים חדשים לא נראים בפורום. הם מסתתרים בתוך נושאים "ישנים"

LAE

New member
שימו לב!

תסתכלו על ההערה ה 4. "צילומי העונה הראשונה". עוד לא נשללה האפשרות לעונה 2!

עזית1

New member
תשובה ללי

האמת היא שגם אני חשבתי שלא נאה לגיל פרנק להופיע בסיום של "לחיי האהבה" משום שהוא רוצה שיזכרו אותו כשחקן תאטרון סולידי ולא כשחקן טלנובלה, אבל אם זה כך זכותו, פשוט השתיקה שלו רועמת.. אבל בל נשכח שגם רפי תבור לא היה כי הוא שהה בחו"ל אולי גם לגיל יש סיבה טובה, אבל מאחר שהוא השחקן הראשי זה ממש צורם, ועוד התראיין אצל מני פאר בערוץ 1, ערוץ שבקושי מסתכלים עליו, לא משהו עם רייטינג, משמע שגיל לא אוהב להתבלט, ושם עצמו רק במקומות שמתאים לאופיו, אבל עדיין אני חולה עליו, וזה לא מראה על משהו ממש רע הוא פשוט כזה.......... בי עזית

עזית1

New member
תודה על ההסכמה

אבל לא הבנתי למה התכוונת שלא נשללה אפשרות לעונה שניה מה זה קשור לגיל פרנק???? בי עזית

למעלה