שאלה.......

אננדה

New member
שאלה........./images/Emo35.gif

אם יש משהו אחד שיכולתם לשנות בעבר שלכם. מה הוא היה?

avital24

New member
הייתי משנה את ההורים...../images/Emo141.gif

הייתי בוחרת להיוולד להורים שונים וכך בל סיפור חיי היה דומה אעפ"י שהסיום בטח יהיה דומה כי אני יודעת שמה שתיכננו לפני החיים זה מה שיקרה בסוף כלומר אפשר להגיד שאנחנו בוחרים את ההורים ואת החיים שאנחנו בוחרים להגשים רק לי נראה שהיתה לי טעות בבחירת ההורים...אבל אני מניחה שאני אגשים את מה שתכננתי ומה שמתוכנן לי.

avital24

New member
טעות בהפקה...../images/Emo13.gif

הכוונה היתה לומר שכל סיפור חיי היה שונה אך הייעוד דומה, אעפ"י שכנראה את אמא שלי בחרתי לפני שנולדתי אליה וזה ממקורות חסויים...עוד לפני שהיא בחרה להתחתן עם אבי...רק שמאז שבחרתי אותה ועד שהיא התחתנה ונולדו הילדים השתנו כמה דברים שכנראה לא לקחתי בחשבון...משהו כזה.

לסלי

New member
כלום

לא הייתי משנה דבר וחצי דבר. כל מה שקרה לי בעבר עיצב את מי שאני כיום. גם הדברים הטובים, ובעיקר הדברים הקשים, המתאגרים. אפילו האנשים שגרמו לי סבל והרגשה רעה עם עצמי בעבר, עזרו לי במידה מסויימת- בזכותם אני היום בן אדם רגיש כלפי עצמו והזולת, אני יודעת בדיוק מה אני רוצה להיות,ומה לא. (הם היוו לי מעין אנטי-מודל לחיקוי...).

juha

New member
כלום../images/Emo39.gif

במחשבה לאחור אין שום דבר בעברי שאני מצטערת עליו.לא שהכול היה כזה מושלם פשוט כל אירוע הוא בגדר חוויה.

רק אחד?

סתאאאאם! פשוט כלום! מכל דבר שקרה לי בחיי למדתי משהו! כל דבר רע שעברתי חיזק אותי בדרכים שלפעמים הבנתי רק אחרי שנים, אבל לא הייתי משנה כלום! ממש כלום!

*g99

New member
מממממ

לדעתי לכל דבר יש סיבה.כל הדברים ה"רעים" שקרו לי,קרו בכדי ללמד אותי משהו,מעיין מסר שכזה...כמו כן כל הדברים הטובים לא סתם קרו. אז אני לא הייתי רוצה לשנות כלום,חוץ מיזה כל הכיף הוא הבלתי נודע...ההפתעה הזו לא? g99...

אני מעדיפה

להתרכז בדברים שאני יכולה לשנות עכשיו ובעתיד. הרי את העבר בכל מקרה אי אפשר לשנות, אפשר, כפי שכבר נאמר כאן רק להפיק ממנו לקחים, להתחזק ועם זה להמשיך הלאה.

shimi1234

New member
בעיקרון לא הייתי נולד

אבל אני כבר פה אז נראה מה אני יכול לעשות

אננדה

New member
../images/Emo12.gif את זה עדיין לא שמעתי../images/Emo12.gif

אם נולדת אז כנראה שיש לזה סיבה, לא ??
ננסה שאלה נוספת.....(לכולם כמובן) אם היה לכם יום אחד לחיות, כיצד הייתם מנצלים אותו?

לסלי

New member
רק יום אחד?

אז ככה: קודם כל קמה מוקדם מאוד, הולכת לים וצופה בזריחה. עם עצמי, ועם enya ברקע. (זמרת מדהימה!) אחר-כך הייתי אוספת את כל האנשים האהובים עליי ויוצאת לטיול, במהלכו הייתי עושה צניחה חופשית, צלילה, והכי חשוב- סוגרת עם כל אחד חשבונות! לא במובן השלילי, אלא יותר אמירת תודה ופרידה מכל אחד. אחר כך הייתי ..... בעצם, נתקעתי כאן. מה אפשר לעשות ביום אחד? אם אחיה את החיים שלי כמו שצריך, אני מקווה שביום האחרון שלי לא ישאר לי מה לעשות. חוץ מלשבת ולחייך.

אננדה

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

"אני מקווה שביום האחרון שלי לא ישאר לי מה לעשות. חוץ מלשבת ולחייך. " אהבתי
השאלה הגיעה בעקבות משפט שאני שומעת כל לילה... "מחר הוא היום הראשון של שארית חיינו.." ועלתה בי המחשבה... מה הייתי עושה לו מחר היום היה היום האחרון... איך הייתי מנצלת אותו..? באותו רגע שחשבתי על כך - עלה בי מן פרץ התרגשות שכזאת לגבי כל אותם הדברים שתמיד חלמתי לעשות ועדיין (כן... קיימים עוד כאלה..) לא הספקתי לעשות. אז אני אשנה את השאלה - מה הדברים שתמיד חלמתם לעשות, שעדיין לא עשיתם ושאתם בהחלט מתכוונים לעשותם בטווח הקרוב/רחוק ? 1. אני עוד מתכננת לימודים (מקווה לטווח הקרוב..) 2. לגדל עוד כלב (געגועים לקאיה
) 3. למצוא את אותו אחד שיצמח איתי יחד. 4. להתחתן שוב ..(פעם אחת לא הספיקה
) ולברוא בנצח. 5. לבנות את בית חלומותי. 6. להקים מרכז שבו כל אדם שצריך תמיכה כלשהי - ימצא מענה. 7. לסיים לכתוב ספר. 8. להפליג לבד. 9. ללמוד קונג-פו (בנצ´וק כבר התייאש ממני..) 10. ולראות את הפועל זוכה בגביע האלופות! (טוב, פה קצת הגזמתי - אבל תמיד מותר לחלום..
) הממממ..... זה מה שעולה לי כרגע... אבל נראה כי יש עוד...
"אני אני - אתם אתם, מחר היום הראשון של שארית חיינו, נאהב בו הרבה, אהבת אמת, אהבת חינם, כי האהבה מנצחת. אמן." גידיש לגלגל"צ

לסלי

New member
איזה שאלות כיפיות!!!

אוקיי, רשימה לביצוע: 1. להתחיל ללמוד נגינה על סקסופון. (למה לעזאזל אני לא מממשת את זה כבר?!) 2. קורס צלילה. 3. לכתוב סוף סוף את הספר שלי. 4. צניחה. 5. ללמוד סלסה. (זה התחלתי לממש בשבוע שעבר
). 6. למצוא שדה רחב-ידיים ולעמוד באמצע. (נשמע מוזר, אני יודעת...) 7. רכיבה על סוסים. 8. לפגוש את האחד. 9. לקנות תמונה בצבע כחול לחדר. 10. לקרוא את הספר "ארבע ההסכמות". 11. לבוא לסיוע בסדנא. 12. ללמוד לבשל. זהו, בערך. אולי אזכר בעוד כמה דברים. אני הולכת להדפיס לי את הרשימה. מקווה לסמן
על כמה שיותר דברים.

יויול

New member
מדהים!!!!!!!! התחברתי

למשפט הזה כבמטה קסם, הלואי שכל אחד מאיתנו קודם כל יידע מתי היום האחרון של חייו על מנת שהוא באמת יוכל להתישב ולחייך, רק שזה לא תמיד ככה וברוב המקרים אנחנו לא ממש יודעים מתי הוא היום האחרון שלנו,אולי עם התקדמות הטכנולוגיה יהיה לנו איזה סימנצ´יק שיודיע אזי נוכל להתרווח מול השקיעה ובאמת לחייך.

יויול

New member
לכל דבר ואדם בחיינו

בעבר ובעתיד יש תפקיד בעצוב דמותנו, וכמו שאמרה לסלי גם אני לא הייתי משנה כלום מעברי, החל מהילדה שעשתה לי רע בנשמה בגיל 8 (כי בסך הכל היא קינאה בי, למדתי מאוחר יותר) ועד הבוס שבא בטענות (כי הוא מתוסכל מיחסיו הלא שלמים עם אישתו), דרך כל האנשים שפגשתי בדרך, לא הייתי משנה ולו שבריר שניה, כי הם הם האנשים שעזרו לי להיות מי שאני היום, ואני בהחלט אוהבת את מה שאני רואה במראה.

זהות

New member
מופתעת

מעצמי , משום שהתשובה היא לא . לא הייתי משנה דבר ולכמה רגעים התייסרתי , כמו ילדה קטנה עם המון רגשות מעורבים , תהיתי . איך זה שלא חשבתי לשנות את המקרה העגום בחיי ? השאלה הזו בלבלה אותי , הציפה בי רגשות , חידדה מחשבות והבהירה מספר דברים ...לא הייתי משנה דבר .

למעלה