שאלה

ASAF B

New member
שאלה../images/Emo35.gif

היי, לפני כמה שבועות ישבתי לכתוב עבודה ופתאום כאב לי מאוד (מאוד מאוד) מאחורי האוזן אז אני הנחתי את היד במקום שכאב לי והמקום התחמם (בגלל היד שלי אני חושב) וזה הפסיק.לאחר כמה ימים אני קראתי אחר כך שיש סוג של רפואה (ריקי אני חושב) שמרפאים ע"י הידים... האם יכול להיות שזה מה שקרה לי?

SaberTooth

New member
מה שבטוח, זה לא רייקי

כדי לישלוט ברייקי ולעשות איתו הבדל משמעותי דרושות שנים של למידה והשקעה, מעט מאוד (אם בכלל) אנשים נולדים עם יכולת טיבעית לרייקי, ואני בספק שאת/ה נולדת עם יכולת כזו (אני מקווה שלא נעלבת)

בוא לא נגזים..

כדי שיהיה לך רייקי (אין כזה דבר לשלוט ברייקי), צריך להיות בקורס שאורכו כ-3 ימים. ההמשך כבר תלוי באדם עצמו, אם הוא רוצה להמשיך בדרגות או לא, וגם אז זה לא דורש שנים של למידה והשקעה... אני לא יודעת אם אפשר להיוולד עם זה, שישאל בפורום רייקי.

SaberTooth

New member
נכון, אבל...

את מסכימה איתי שקורס של שלושה ימים ברייקי לא יניב את אותן תוצאות כמו שני של השקעה ולמידה...

korinalir

New member
לדעתי זה לא רייקי..

מה שלא אומר שאתה לא ריפאת את עצמך אפילו יש סיכוי טוב שכן. יש המון סוגים של ריפוי בעזרת אנרגיות לא רק רייקי...לחלק הסוגים האחרים באים יותר בקלות ואפילו בטבעיות. תנסה לחשוב עם קרה לך משהו כזה בעבר אם כן יש דרכים לפתח את כושר הריפוי הטבעי שלך עד לנקודה שתוכל לשלוט בו לחלוטין ותאמין לי אני מתעסקת בזה כבר כמה שנים ואני בקושי מרגישה כאב יותר
אממ אבל לרייקי יש יתרון שברייקי אתה יכול לרפא גם אחרים ובעצם אם אני לא טועה המטרה היא אחרים...בעוד שבסוג של ריפוי בו אני משתמשת ממש קל לי לרפא את עצמי אבל הרבה יותר קשה להשפיע על אחרים. אם תרצה אני אמשיך את השיחה הזאת באי סי קיו ואראה עם מה שקרה לך דומה לשיטה בה אני עובדת או שסתם בלבלתי אותך..

עם רייקי אפשר לרפא באותה מידה את

עצמך וגם אחרים. יותר מזה - כשאת מרפא אחרים, את מרפא גם את עצמך בדרך.

korinalir

New member
כן את צודקת

ההבדל הוא שאם הבנתי נכון ברייקי הריפוי הוא ע"י החזרת האיזון לאנרגיות בגוף? (תקני אותי אם אני טועה) השיטה שאני מדברת עליה פועלת על הבנת מהות הכאב ואז הפרדות ממנו חלק נולדים עם יכולת טבעית להפרד מהכאב (כמו אולי שואל השאלה) ואז אם הם מתעמקים ועובדים על זה הם יכולים להפטר מכל כאב במידת זמן של שניות והפלוס הוא גם מודעות עצמית נרחבת ביותר, לומדים להכיר את הגוף והנפש. כמובן שיותר קל להכיר את עצמך מלהכיר באמת לעומק אחרים בגלל זה השיטה עובדת הרבה יותר טוב על האדם עצמו... הכי טוב לשלב בין כמה שיטות של ריפוי לא? הרי יש המון...

למעלה