שאלה

אור טל

New member
שאלה../images/Emo35.gif

שלום לכם! רציתי לשאול כמה שאלות: 1. איזה מדיטציה הכי טובה לאיזון הצא´קרות? 2. איפה אני יכולה להשיג מוזיקה טובה למדיטציה? 3. איזה קטורת / שמן הכי טובים בזמן המדיטציה? תודה למי שיוכל לענות לי!

R2

New member
האם אתה חושב שבזמן מדיטציה

תוכל להאזין למוזיקה,או להתענג על ריח קטורת..?

אור טל

New member
דבר ראשון...

אני בת ולא בן... דבר שני- אני חושבת שהאווירה בחדר בזמן המדיטציה מאוד חשובה להצלחה שלה. אתה צודק שבאמת לא מתרכזים בזה בזמן המדיטציה עצמה, אבל אתה בטח יודע שכשאר מתחילים מדיטציה לא נכנסים לזה ישר ולוקח קצת זמן להירגע, אלו רק אמצעים שמסייעים לרגיעה זו.

drall

New member
תשובות לשאלות

א. המדיטציה הכי טובה לאיזון הצ´אקרות היא סיחרור סופי. ב. קלטות טובות למדיטציה ניתן להשיג בראג´ניש אשרם בפונה שבהודו. הן עולות שם 7 שקל והן מאוד טובות. ניתן גם להזמין בדואר דרך אתר האינטרנט שלהם www.osho.org ג. אולי יש לך את הרושם שבפורום הזה נמצאים אנשים שיושבים על כריות מקשיבים למוזיקת העולם ומדליקים קטורת. ובכן טעית בכתובת. אני וידידי כשאנחנו רואים אנשים כאלו אנחנו משתדלים להעיף להם בעיטה בפרצוף. בפורום הזה משלבים מדיטציה עם לבישת מעילי עור , רכיבה על אופנועים כבדים ועישון סיגריות בלי פילטר. במקום קטורת הייתי מייעץ לך לרסס בK300 לפני שאת מתחילה במדיטציה כדי שהג´וקים לא יטפסו עלייך. בברכה דרול , מנהל הפורום

מלאווח

New member
בחיי שאני לא מבין אותך, דרול

במקום לקרב ולתת מענה ענייני, קצר וקולע אתה מרחיק אנשים מהפורום... באה מישהיא לבקר, אולי עם כמה דעות קדומות , שאתה יכול בקלות לפסול עניינית בתשובה מהשרוול וגם על הדרך יכול להאיר ולהעיר אותה עם משהו אמיתי ... אבל לא, אתה בוחר לרסס אותה ב k300!!! מה עובר עליך, ידידי ???

drall

New member
לא מלוואח

אני בסך הכל פותח בפניה מרחבים חדשים של חשיבה. לעיתים ניעור קצר הוא במקום כאשר האלטרנטיבה היא להניח לאנשים להעמיק את משוגותיהם דרול

zoozoo7

New member
אור טל

אל תיקחי את דרול קשה. למעשה מה שאני מבין שהוא מנסה להגיד לך זה שכל מיני דברים שבאים בפריפריה של המדיטציה (קטורת, בגדים לבנים, תסרוקות מתאימות וכו´) ראויים להשאר בפריפריה, אם בכלל, ולא להפוך לדבר העיקרי. בדרכו המיוחדת דרול מטפל בקשקשים על ידי עריפה. ובקיצור, אם המדיטציה שלך אמורה לקחת את תשומת הלב שלך פנימה, תשתדלי שהתנאים הסובבים אותך יהיו כאלו שיסיטו את תשומת הלב כמה שפחות החוצה. ואחרי שאירגנת לך תנאים כאלו, אל תהפכי אותם לדבר העיקרי ואל תפתחי תלות בהם.

למעלה