שאלה

dor307

New member
שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo92.gif

אתמול היתי בת"א הענב הגדול,נכסנתי לטאור רקורדס בעזרלי וחוץ מלעשות את המשחק האוהב עלי (לעבור דיסק דיסק ולהגיד יש לי אין לי יש לי אין לי יש לי ומזל שאין לי!)לקנות כמה דיסקים שרציתי ולא היה לי וכמעט להביא דיסק לילדה שהתלהבה מלידור יוספי,ובסוף אפילו לא קנתה עברתי לי ליד החצי מדף של התקליטים (הדבר הזה שההורים שלכם שמרו אפילו שאין לכם פטיפון)ונדהמו עני! איזה בני זונות!!!! חוץ מהמיטב של בלר וויט סטריפס הדרקונס וכמעט כל תקליט של הדורס ושני בוב מרלי. התקליט המסכן הזה עולה 150-200 ש"ח או יותר נכון 3-4 דיסקים ישראלים או דיסקים ישנים או 2-3 דיסקים מיובאים מחו"ל. והשאלה שלי היא פשוט מאד למה? למה התקליטים יותר יקרים מדיסקים? ותזכרו הגודל לא קובע!(
)

ערן1987

New member
כנראה שבגלל שזה ישן מאוד

כלומר,שכבר לא משתמשים בזה יותר

NoWords

New member
כי זה נדיר?

נדיר ברמה שזה לא שכיח היום, אז על ה"מעט" שנותר משלמים הרבה

roiopt

New member
זאת סתם הפקעת מחיר

באתרי אינטרנט של חברות תקליטים (סוני מיוזיק למשל ) אפשר לקנות גם אלבומים חדשים בפורמט תקליט באותו מחיר של דיסק. חוץ מזה שתקליטים עדיין מקובלים בעולם (ובמיוחד אצל תקליטנים....) וחניות מוזיקה מקדישות להם יותר ממדף מסכן בסוף החנות. הצליל בתקליט הוא הרבה יותר עמוק ופחות סינטטי מדיסק.

dor307

New member
אבל נגיד אני יקנה אחד

עוד עטוף והכל. אז עוד כמה שנים הוא יעלה הרבה יותר, נכון? כי הוא יהיה נדיר. ואני יודע שבאוזן השלישית יש מלא תקליטים אז אני יקנה שם. אגב אין מסיבה בכלא 6?

למעלה