שאלה

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif אין עונה שנייה.

זה נגמר במתח כדי להשאיר לנו קצוות פתוחים למחשבה ולדמיון. אבל יש טלנובלה חדשה שהתסריטאי אומרת שהיא תהיה יותר טובה ממשחק החיים. כרגע עובדים עליה כדי שהיא תעלה בינואר.

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifנצלוש../images/Emo70.gif

יש לי שאלה... אם היו עושים סידרת המשך למשחק החיים, את מי הייתם מעיפים את מי הייתם משאירים ואת מי הייתם מוסיפים (כל מיני דמויות מכל מיני סדרות, אפשר גם סדרות באנגלית כל מיני)...

שאלה קשה.../images/Emo4.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif |פרח ../images/Emo142.gif

הייתי בוחרת להוציא { למה להגיד להעיף
לי|1| זה לא מכובד
}. את אאממ.. נירה,אודי, מישל, שאול (כי הם משעממים..) הם היחידים שהייתי רוצה להוציא כי שאר השחקנים חיוניים לסידרה ואני אוהבת אותם {
}. הייתי רוצה להוסיף.. אממ.. אהבה חדשה לשירן.. אבל שיהיה ממין זכר.. לא ממין ניקול.. חחחח
... לשירן לא מתאים אהבה ממין נקבה, אלא זכר. הייתי מוסיפה עוד אלפסי וג'ננה כדי שיהיה יותר מתח
.

{תוספת} ../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif

הייתי מוסיפה עוד בתיות\תמרות\ורדות\עופריות וכ'ו..

WhatsYourLine

New member
קודם כל,

הייתי משאירה את ריקי וקובי, כי הסיפור שלהם לא סגור ואפשר להמשיך איתם. את ליה וירון הייתי רוצה להשאיר, אבל לאן אפשר להתקדם איתם? לא נראה לי שהם יפרדו אחרי כל מה שהם עברו, והם יהיו משעממים. את אודי, ונירה אולי הייתי משאירה, כי הסוף שלהם פתוח ויש לאן להתקדם. גם את רותם וזיו אפשר להשאיר, את שירן ויעל, אולי גם את שחר עדן. את שאול ומישל לא הייתי משאירה, כי כמו שכתבת, הם משעממים. אם ליה וירון לא יהיו, זה יהיה מוזר אם ענבר וארז יהיו, חוץ מזה שאין לאן לקחת את הסיפור שלהם.

Crazy doughnat

New member
אוקיי אז ככה:

הייתי מעזיב את: שירן ענבר ארז והילדה.. אודי נירה בתיה יעל בצורה טובה הייתי עושה את זה... את כל השאר הייתי משאיר. הייתי מוסיף דמויות אחרים: צעירה חדשה שתנסה להיכנס בין ירון לליה. דמות רעה מצד זכר שתנסה להפיל את שאול ורותם. מישהו חדש לקפה של התיאטרון. הייתי בונה עליו סיפור מיסתורי. אשת יחסי ציבור חדשה שתתחבר עם מישל. היא לא תהיה רעה. וכמובן, את האח התאום של גנגנה. נגיד שהיה לו.

Crazy doughnat

New member
תוספת קטנה..

את התסריטאית שעם קובי הייתי הופך לאחת הדמויות הראשיות ולא שחקנית אורח. והייתי הורג את קובי. פעם אחת הוא ניצל, פעם שנייה כבר מוגזם.

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifאח תאום לגנגנה../images/Emo35.gif די מפחיד

לחשוב שאמא שלו ילדה שני דברים כאלה...

למעלה