שאלה

moriss

New member
שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כולם פה מרגישים שהשירים של אלאניס השפיעו להם איכשהו על החיים או שאני הפריק היחיד שמייחס לשירים שלה יותר מדי חשיבות???

אתה ממש לא הפריק היחדי...

תאמין לי שכולם!!!! ואין לי ספק שכולם בפרום רק בגלל המילים\שירים\מוזיקה של אלאניס. אני לא מאמין שיש כאן אחד שבפרום ולא בגלל זה. אני מאמין שאף אחד כאן לא בגלל איך שאלאניס נראת או משהו!!!

moriss

New member
דרך אגב המראה שלה../images/Emo68.gif

מי עוד חושב שהיא מהממת לפי דעתי יש בה משהו מיוחד שלמרות חוסר המושלמות (שמתבטא בעיקר בקריקטורות המעצבנות עליה) גורם לי לרצות להסתכל עליה שעות

Rוית

New member
מסכימה ב100 אחוזים!

יש בה את המשהו הזה שגורם לזה שאי אפשר יהיה להוריד את העיניים ממנה, אבל לא כולם רואים את זה.. אני מכירה מלא שיגידו עד כמה שהיא מכוערת.. על טעם ועל ריח...

DAN MORISSETTE

New member
מכוערת???

לאלאניס יש יופי טבעי, היא לא צריכה איפור ולא צריכה ללבוש משהו סקסי כדי לראות יפה, יש בה מן קסם כזה שכמו שאמרתם אי אפשר להוריד ממנה את העיניים הנה דוגמאית

Rוית

New member
כל תמונה שלה זאת דוגמא בפני עצמה

לדעתי היא מהממת!, אבל שוב, על טעם ועל ריח..

AdiBaba

New member
יופי מושלם זה בדר"כ משעמם

החוסר מושלמות אצלה מעורר הרבה עניין. רוב דוגמניות העל לא גורמות לי לרצות בכלל להסתכל עליהן. הקסם האישי שלה והחן הרב מקנים לה יופי כל כך מיוחד ומעניין. בקיצור לדעתי, וזאת דעתי כבר הרבה זמן, היא פשוט הבחורה הכי יפה וסקסית (ובלי להתאמץ בכלל) שראיתי בחיים שלי. והיא הכי יפה שהשיער שלה טבעי (לא המראה הפריזי המעצבן שהיא עושה לפעמים). ואני ממש שונאת שהיא שמה הרבה איפור. כמו שדן אמר היא לא צריכה להתאפר בכלל. אני פשוט נדהמת מהמראה שלה שאני מסתכלת עליה, היא גורמת לי לחוש דברים שבדר"כ בחורות לא גורמות לי להרגיש (נפתחתי מידי?...).

AlanisJunkie

New member
אין לי מה להגיד...

אלא להצטרף לדבריה המולמדים של עדי המדהימה.

Rוית

New member
ואז מגיע התמונה הזו ../images/Emo26.gif

לאאאא, היא עדין יפה

j u n k

New member
חברים יקרים..

הרגע חזרתי מ-5 שעות של נסיעות באוטובוסים המסריחים של אגד....אבל אני פה...(וטוב שכך) כל מה שיש לי להגיד זה שהרגע חזרתי מהחבר הכיייייייי טוב (והומו) שלי בעולם כולו...ומשיחות מעמיקות איתו על מיניותנו הגעתי למסקנה שאני סטרייטית כמו חץ- ורק אלאניס תוכל לשנות זאת...אבל מאחר ומלא בנות יכולות להגיד את זה אני לא מרגישה מיוחדת...בעיקר בנות (או שאני מגזימה?) יכולות לראות יופי בנשים שנחשבות ל"לא מושלמות". החברה המודרנית זה הדבר הכי הורס- לאדם קשה למצוא את הטעם האישי שלו מאחר והחברה כבר קבעה את הפרמטרים לדבר המושלם..אז חברה מזוינת -קבלי ביטול!!! בריטני, קלאודיה וכל שאר חבורת הפקצות יכולות ללכת לעשות ביד מצידי. אלאניס מבחינתי היא מודל החיקוי וכך האדם המושלם נראה לי.

למעלה