שאלה

Mandy18

New member
שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלום רותי, אני מרגישה לאחרונה מאוד מתוסכלת, מאוד כועסת. זה מתבטא בזה שאני מוצאת הרבה נהלים שאני לא מסכימה להם. דוגמא אחת על מה אני מתעצבנת זה שהאוניברסיטה שלי שילמה הרבה כסף כידי לשפר את הסיפרייה ובמקום לקנות יותר ספרים הם פשוט שינו את המראה שלה... אני פשוט רואה כל כך הרבה דברים לא נכונים וזה מתסכל אותי - לפעמים אני שולחת אימייל כידי שהמצב יתוקן - לפעמים פשוט לא עושה דבר. התיסכול והכעס שלי מתבטא גם בחלומות שלי כי יש לי חלומות שבהם אני ממש צועקת על אנשים - אני מניחה שזו דרך להראות שאני צריכה להוציא את הכעס. כי במציאות אני לא צועקת על אף אחד אלא פשוט שומרת את זה. אז לשאלה שלי - תוכלי להגיד לי ממה זה נובע? אני בטוחה שהיו דברים בעבר שהפריעו לי אבל פתאום הכל העלה דרגה... תודה

רותי 11

New member
Mandy18 מתוקה

אני אחזור ואומר מה שכבר ציינתי לא אחת לאחרונה כל השיעורים שלנו עלו דרגה, הכל כאילו מועצם וכל זאת כדי שכבר ננקה את זה ונוכל להמשיך הלאה, אצלך זה עניין של עשיית צדק, את כמובן מסתכלת על הצדק הארצי, את לא מחוברת לעולם הסיבות אלא לעולם של התוצאות, שחררי את התסכול הזה, הוא לא משרת אותך במקום להתמקד בעיקר את בעצם מתמקדת בטפל, זה אולי נשמע מוזר, אבל כמו שציינתי את מחפשת צדק, וזה דבר נפלא כשלעצמו, אבל אם החוסר צדק גורם לך לכזה תסכול קומי ותעשי עם זה משהו, ראשית תבחני עם עצמך למה זה כל כך חשוב לך? למה את עסוקה במה שקורה מסביב ופחות במה שקורה איתך? את מבינה שזאת דרך לברוח מעצמך, זאת דרך להיות "בסדר" אבל עם הסביבה ולא עם עצמך, חמודה תבדקי עם עצמך שוב מה זה עושה לך באמת למה את בורחת למחוזות אחרים? למה את מתעסקת עם הסביבה ואני לא אומרת שזה חלילה לא חשוב, אבל זה מאוד מטריד אותך, את רואה בזה מצד אחד מעלה מסויימת, אבל מצד שני זה מאוד מטריד אותך כביכול אותה "מעלה". בקיצור מה שאני מקבלת לגבייך, שבי עם עצמך ותראי מה באמת, מתסכל אותך? למה בזבוז אנרגטי זז לכיוון אחר ולא למקום שהוא היה באמת צריך להגיע? מה את עושה עם האנרגיות שלך? האם גם הן מכוונות לכיוון הלא נכון? האם גם הן הולכות לבזבוז במקום אחר ולא למקום שזה היה צריך להגיע?

Mandy18

New member
תודה רבה על התשובה

בהחלט אנסה להבין לאן האנרגיה צריכה ללכת ולנסות לא לבזבז את האנרגיה סתם ככה

למעלה