שאלה

שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך אני יכולה לדעת כתוצאה ממה נובעת האפילפסיה שלי, כלומר בגיל 13.5 קיבלתי מכה בראש (דפקו לי את הראש בקיר בקטטה) , או כתוצאה מתורשה, אבל אני לא מכירה אף אחד מהמשפחה חולה באפילפסיה . איך ניתן לבדוק את זה?

חייםלוי

Member
מנהל
אם קיבלת מכה בראש והאפילפסיה

התחילה סמוך לזמן בו קיבלת את המכה קרוב לוודאי שהסיבה היא המכה. את יכולה לקרוא על תורשה במילון המונחים בשורה הכחולה למעלה

Mירב26

New member
גם לאף אחד מהמשפחה שלי לא היתה

אפילפסיה, זה לא תורשתי. לגבי השאלה שלך-האם זה עלול לנבוע מפגיעת ראש? תראי, פגעה בי אבן כשהייתי בת 10 או 11, ישר בראש. בגיל 18 חטפתי את האפי' ורצו לבדוק ממה זה. עשו לי בדיקת CT וMRI שבדקו אם חס וחלילה יש איזה מום במוח או שנפגעתי פיזית שם. תודה לאל לא מצאו כלון. בEEG מצאו שזה אפילפסיה. בקיצור, אפשר לדעת אם זה נובע מהמכה בבדיקת MRI שהיא הבדיקה הכי יסודית שיש. בהצלחה

בצעירותנו, רובנו ניפגענו גם בראש.

שחקני כדור רגל , לכולם היה צריך להיות אפילפסיה, עיזבו הכל מזל. טוב יש גם תורשה. וגם בתורשה זה מזל. אני בצעירותי ניכנסתי בברזל זוית ככה טוב ופתחתי את הראש . כמה פעמים ניכנס בי כדור כפגז בראש ועוד, ולי אין.. לילדים קטנים אנחנו רואים שיש הרבה ענין של חילוף חומרים בגלל שיש תזונות שמעלימות אפי'. הגוף הוא דבר מורכב מאוד ויש לו המון תקלות, בין קטנות ובין גדולות, ועדין האדם לא מצליח לפצח את הבנת גוף האדם. וכך גם לגבי הבנת גורמי האפילפסיה.

לגבי הבדיקות

עשיתי את כל הבדיקות הנ"ל, אף אחד לא אמר לי ממה זה פשוט רק לספק את יצר הסקרנות אתם יודעים, הרי לעזור זה לא יעזו נכון? אז מה זה משנה ? עשיתי MRI , CT, ו -EEG , אבל בגדול זה רק בשביל הסקרנות ממש לא בשביל הסקרנות

למעלה