שאלה!!!!!!!!!!!

לנצח1

New member
שאלה!!!!!!!!!!! ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היי מה שלומכם? יש לי שאלה
אחריי דיבור קצרצר עם בנג'י (פוצי, אוהב הנבוטים איך שתרצו לקרוא לו) הוא העלה בפני נקודה חשובה. הוא טען שמכיוון ש(איןבהודעה זו ספוילרים אלא רק איזכורים בנוגע לעונה השביעית ולעונה הרביעית- אבל שום דבר בנוגע לתוכן של הפרקים!!!!
) הוא (בנג'י,פוצי, אוהב נבוטים) טען שמכיוון שהעונה השביעית היא האחרונה של באפי ובטח שיהיו כמה ספין אופים של אנג'ל לבאפי (אני משערת אין לי מושג.... אבל זה נראה דיי בטוח שזה מה שיקרה.. כאילו- עונה אחרונה וכל שאר הבולשיט האלה) אז בטח גם יהיו ספין אופים של באפי לאנג'ל. עכשיו- אני בכלל לא רואה אנג'ל ובנג'י אמר שכדאי לי להתחיל לראות כי ככה אני אוכל לא להבין כלום בעונה השביעית של באפי בגלל שיהיו המשכים לאנג'ל. אז מה אתם אומרים? להוריד אנג'ל גם?!? או להוריד רק את הפרקים עם הספין אופים? או שאני לא אבין כלום באנג'ל. טנקיו על התשובות (שאני מקווה שיהיו :))

IDOffryn

New member
אממ

את תוכלי להבין הכל טוב גם בלי לראות אנג'ל אבל אין לך מושג מה את מפסידה באנג'ל.. הסדרה ממש מצויינת ותתפלאי בזמן האחרון היא אפילו יותר מעניינת מבאפי...(כן מוזר אבל זה המצב) אז לדעתי בכלל תשלמי את כל ה4 העונות למרות שה1 תשעמם אותך..אבל לומדים הרבה על הדמויות.. וזו גם סדרה טובה..וזהו..

sour spirit

New member
dont go watching

spin offs only....it's okay if you dont watch season one completely. you should probably start watching from like 4 or 5 episodes before season one finalle, cuz of all the cumulation and all - pretty interesting. also watch the fourth-first (buffy0angel) spin offs, itll make you understand things better. now, from what's been said about angel being better than buffy, i cant say anything since im only in the middle of season 3, but it has proven to be verygood - not more than Buffy, though. but it's a must-see-tv - really good show, with real good storylines. so if you're in understanding the last season of buffy (though im doubtful if there'd be any more spin offs), watch it!!!!! and even just for yourself - it's really worth watching. i've watched season 3 till ep 10 or 11, and so far it's proven to be really interesting and fun to watch. really seasons-one-through-five-like(meaning, Buffy, of course)

matanbu

New member
רק לי הפריע שרשמתם ספינאופים

שהתכוונתם לקרוס אוברים? (ספין אופ = תוכנית בת, קרוס אובר = שחקן עובר מהתוכנית שלו לשחק בתפקיד שחקן אורח בסדרה אחרת)

sour spirit

New member
right you are

now that u've mentioned it - you're more than right!!!!!! sorry! cross overs. croos overs. cross overs!!!!! have to remember!!!! for next time..... hehehehehehehehe

קלואי1

New member
אבל מתן יש לך טעות.

קרוס אובר זה כששחקן משחק את הדמות שלו בסדרה אחת בסדרה אחרת... לא כשהוא עושה תפקיד אורח... למרות שאני יודעת שהתכוונת לזה מותר לי להיות קטנונית...

למעלה