שאלה

נטע78

New member
שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif

מה זה בלוג tv
וגם שמעתי שטלי שרון הייתה שם, ופספסתי את זה אז אני יכולה לראות את זה שוב או שכבר אי-אפשר
ועוטד משו, התארחות בפורום זה גם קשור לבלוג tv
ואפשר לדבר עם האנשים שרואים אותם שם

חץ אהבה

New member
לפי מה שהבנתי....

זה הכל התחיל מיומנים אישיים blok wab או משהו כזה.. תפוז עלו על הרעיון ופתחו תוכנית טלויזיה לכל אחד לא צריך יותר להתחנף לכל מיני מפיקים שיעשו לנו אודישנים כל אחד יכול לפתוח בלוג משלו...ולשדר תכנית בידור לצערי הרב המשדרים לוקחים את החיים האישיים שלהם לשידורים וזה חבל!! ויש גם שדרנים--שלא נחמדים כל כך --ויש את אלה שנכנסים באלה סתם בשביל הכיף... התארחות בפורום--זה קשור לבלוג טי-באים לכאן אנשים מפורסמים ויש גם "מבוגרים"....לכל מיני חרמנים למינהם

נטע78

New member
תודה..:) ועוד משו..../images/Emo181.gif../images/Emo177.gif

ביום רביעי טלי שרון מתארחת בפורום מיכאלה ואני רוצה לראות אותה, אז אני רואה אותה דרך הבלוג tv או דרך הפורום
ואני יכולה לראות שוב משו שכבר היה
תודה

חץ אהבה

New member
גם וגם

שימי לב דרך הבלוג טי.וי בצד שמאל של המסך יש לוח שידורים --זה יהיה רשום שם ודרך זה תכנסי או דרך הפורום אני אישית היית נכנס דרך הגג---של הקולנוע

חץ זה הכוונה..!

כל הריאלטי הזה והבלוג הוא בעצם שאנשים יוכלו באמת לראות מה עובר על הבן אדם הבן אדם צריך ומומלץ להביא את החיים שלו לבלוג כדאי לענות על ההגדרה של המילה(יומן)וזה לא משנה אם את קוקסינלית או בעלת תיסמונת או נשואה לערבי,אני לאו דווקא חושב שהם מכניסים את זה כדאי לעלות ריטיינג(רולי-ואין בזה פסול) אבל העיקר שהם מספקים את הצופה בזה שעונים על ההגדה של המילה תמשיכו ככה חבר'ס:)

למעלה