שאלה

orrrr

New member
שאלה../images/Emo32.gif

אם היה באפשרותכם לבצע משהו שאינו נחשב מוסרי/מקובל לעשות, מבלי לשלם על מעשיכם, מהו הדבר שהכי הייתם רוצים לעשות? אפשר גם מספר דברים בסדר עדיפות יורד..

dudusch

New member
אני אבחר בזכות השתיקה...../images/Emo8.gif

טוב נו... האמת שאין לי מושג... אפרופו משהו לא מוסרי וכדומה, הנה בדיחה: שלוש נזירות מגיעות לאם המנזר להתוודות כי עשו דברים לא הגונים. אחת מספרת שהיא חלמה על סקס עם אדם מדהים, והם עשו את זה בכל התנוחות וכל האפשרויות. אם המנזר אומרת לה לקרוא כמה פרקים, ולרחוץ במי הקודש. השניה מתוודה שיש לה מאהב, מישהו מבני הכפר, והיא הולכת אליו אחת לשבוע. אם המנזר מזדעזעת, מורה לה להפסיק להתראות איתו, לקרוא כמה פרקים, ו לרחוץ במי הקודש. השלישית מגיעה, כולה נבוכה. הנזירה דוחקת בה להתוודות, ואחרי עוד שיכנועים היא אומרת: יש לי וידוי, אימי... אני השתנתי במי הקודש... שיהיה לכולנו לילה טוב, והלילה, אחרי ליטר בירה נחשפתי לתחושה של הבנות שצריכות פיפי דחוף... (חצי ז#%$...)

babe10

New member
שאלה בעייתית

התשובה אפילו יותר. כל תגובה שלי עלולה להציף את הפורום ולשמש עדות אחורי זה ....
אבל רק דבר קטן: (ומוסר הוא עניין אישי לטעמי..) לתפוס את אחד הילדים שבל"ג בעומר משליכים גורי כלבים וחתולים לתוך מדורות ומסתכלים עליהם צורחים למותם, ולזרוק אותו (את הילד) פנימה שיתבשל לאט.
עין תחת עין שן תחת שן, ושכל שאר האיברים ישרפו לו מייד אחרי זה. שיתבשל לאט ויסבול. אבל זה לא חוקי. אז זה רק בגדר פנטזיה. רוצה עוד? לקחת מי שמתעלל פיזית או מינית בילדים קטנים (חפים מפשע כמובן) ולהעביר אותו במכונה שפורסת פסטרמה.
על אוטומט. וכדאי שאני אפסיק פה. ברשותך. לילה טוב וחלומות פז.

תהיו לי בריאים שניכם...

אני הייתי הולכת בכיוון אחר לחלוטין. הייתי משנה את תוצאות הלוטו כל שאגרוף מיליונים. הייתי מתנחלת באוסטרליה ורושמת עצמי כתושבת. אפשר גם נז.

orrrr

New member
חחחחח אבל אתם מוסריים נורא

מה לגבי משהו לא מוסרי ואגואיסטי לחלוטין? ואגב, חשבתי על העובדה שקשה לאנשים להתוודות על משהו שכזה.. אבל חשבתי שבכל זאת, במסגרת האנונימיות והכל.. מה עם למשל - לגנוב איזה חפץ שנורא נורא רציתם מחנות בלי להתפס? מה עם סקס?
מה עם למעול?
אני אישית כבר חומדת מזה כמה זמן כמה מוצרי איפור בסופרפארם (עם תווי מחירים לא מוסריים בכלל!) וכל הזמן חושבת לעצמי, בשקט בשקט, מה יקרה אם אקח את העיפרון הזה? את הפודרה הזאת? השדונים הקטנים האלו

ליאן.

New member
אני חושבת שבכל זאת יש הבדל

בין מעשה שאינו חוקי (עברה!) לבין מעשה שאינו מוסרי. לבגוד בבן הזוג לא מוסרי, אך בכל זאת נחשב לחוקי, כשלגנוב בסופר פארם זה אומנם אקט לא מוסרי, אך גם לא חוקי.. אני לא חושבת שהעובדה שבנאדם לא נתפס, הופכת את המעשה לחוקי.. אבל זו בהחלט פרשנות מעניינת.

ליאן.

New member
היו דברים שלא היו מוסריים

ובכל זאת לא הפריע לי לבצע אותם, אבל לפני כל מעשה כזה אני שואלת את עצמי אם למחרת אני אצטער על זה או לא, כי אני זו שאצטרך לחיות עם עצמי ולהיות שלימה עם מעשי. לרוב התשובה תהיה שלילית כי מ ש ע מ ם ולעיתים הריגושים וההתנסויות הינם בגדר חובה ואפילו אם נתפסים ומשלמים את המחיר, זה עדיין שווה את זה. במידה ואדם אחר עלול להפגע ממעשיי, אעדיף שלא לסכן איש מלבדי ולוותר.

virtual angel

New member
אוי דניאל.. ../images/Emo4.gif

אני הייתי עושה לכלבה שגנבה את בעלי את אותו הדבר שסמדר המופלאה מעוללת לרוני (המכוערת)
יקב או לא.

babe10

New member
סמדר? מופלאה?

כלבה שגונבת בעל ראוי שתומת ויפה שעה אחת קודם. אבל להזכירך - וסליחה על הפאתטיות שבבקיאות בפרטים - סמדר רצחה את אשתו של דורון כדי שהוא יהיה אתה. את לא חושבת שמגיע לה שמישהי אחרת (שקוראים לה רונה והיא בכלל לא מכוערת) תקח אותו ממנה? את לא חושבת שמגיע לדורון (או לכל גבר לצורך הענין) לחיות עם מישהי שאוהבת אותו והוא אוהב אותה ולא עם מישהי שתעשה הכל כולל רצח כדי להיות אתו?..... לחיי העולם העגול.

אופקקקק

New member
הערתם מפלצת../images/Emo58.gif

פנטזיה פיראית ואל תצחקו... לשדוד בנק בתחתונים וחזייה... למה דווקא בתחתונים וחזייה?! לא יודעת, מוסיף עיניין ומבלבל את הפקידים בבנק (אני יודעת שאתם צוחקים!!! אני רואה הכל!) מריץ לי את האדרנלין בגוף רק מלחשוב על זה.

פשוט קל

האזנת סתר.. מה אומרים אנשים בלי שהם רוצים שאני אדע לקרוא למישהו ביומן לבדוק SMS בסלולרי לגלות הכל לא מוסרי מאוד מעניין

למעלה