שאלה

Welsh

New member
שאלה../images/Emo3.gif

אם אני רוצה להגיע למגלן יותר משאני רוצה להגיע לדובדבן, האם זה יפגע לי בסיכויים לקבל מגלן בגיבוש יח"טיות אם אני אסמן את דובדבן בעדיפות גבוהה במנילה?

../images/Emo26.gif

קשה לי להאמין שמגלן לא ירצו או ירצו פחות מישהו שדרג גבוה את רצונו להגיע לדובדבן, אבל ההטלבטות שלך נגמרת הרבה קודם: מי שמגיע לגיבוש יח"טיות של הצנחנים שמאותר דובדבן, יכול להגיע, במידה והוא לא מתקבל לדובדבן, אך ורק לפלח"ן/עורב.

Welsh

New member
אוקיי

האם יש אפשרות להגיע לגיבוש יח"טיות מבלי להיות מאותר דובדבן ועדיין לקבל דובדבן? השאלה היא בעצם, האם בכל מצב בין אם אני מאותר לבין אם לא, משהו נחסם בפני, בין אם זו אפשרות להתקבל למגלן ובין אם זו האפשרות להתקבל לדובדבן?

demoloc

New member
אממ..אני אפרט בדיוק מה הולך

אתה הולך לגיבוש צנחנים . אפשר להתקבל ואז הגיבוש יחטיות שלך לא יאפשר לך להגיע בשום אופן לדובדבן..רק למגלן (והיחטיות). אם התקבלת בתור מאותר דובדבן אז יהיה לך גיבוש רק לדובדבן , אם אתה מעוניין להגיע לפלס"ר צנחנים או למגלן אתה יכול לחתום ויתור על האיתור של הדובדבן ולהתגייס לצנחנים כאילו שלא אותרת לדובדבן. יש?

אבל מבחינת סיכויים,

כמאותר דובדבן יש לך שתי יחידות(אם הבנתי נכון, שבכל מחזור נפתח צוות או שניים של פלח"ן או פלנ"ט); דובדבן ופלח"ן/פלנ"ט, וללא איתור מוקדם לדובדבן יש את הפלס"ר, פלח"ן/פלנ"ט ומגלן. זה סד"כ של עוד כמה עשרות אנשים.

למעלה