שאלה???????

שאלה??????? ../images/Emo3.gif

שלום שמי עידו אני די חדש בפורום הזה, יש לי שאלה: כאשר אתה חולם חלום לא עדיף שאתה תחלום ותתן לראש שלך לנוח במקום לשלוט בחלום ולעייף את הראש, כמו בחלום צלול???

Variety

New member
תגובה

אתה בהחלט צודק, מנוחה זה כדי לנוח ולתת לראש לצבור כוחות, אבל... אני לא מחליף את כל החלומות שלי בחלומות צלולים, רק חלק קטן מהם. וגם לא ידוע לי שחלומות צלולים גורמים לעייפות כלשהי. לפעמים, אחרי חלום צלול, אני קם מאוד אנרגטי ורענן, כאילו ישנתי הרבה וטוב. כרגע חלומות צלולים הם חלק מאוד קטן מהלילה שלי. אני מנסה שיטות שונות לחלימה צלולה ובודק מה הכי מוצלח. אם אני אעלה על שיטה שתעשה לי המון חלומות צלולים, אז אני אעשה איזון בין שינה רגילה לשינה צלולה. גם בגלל מה שאתה אמרת, למרות שאני לא מאמין כל-כך שחלומות צלולים מעייפים אבל אני רוצה גם חלומות רגילים, וגם בגלל שהסמלי חלום עוברים בצורה שונה בחלום צלול ויש גם פחות. למרות שבחלום צלול, אתה יכול לפתור חלומות בצורה מאוד יעילה. מה שאי אפשר לעשות בערנות או בשינה רגילה. לכן, מה שאני ממליץ, זה לאזן. אם אתה רוצה חלומות צלולים, שזה דבר מאוד מאוד כיפי ומלמד, אתה יכול לאזן. נניח אתה משקיע 6 שעות של שינה רגילה, ואז את השאר לחלימה צלולה. או נניח 2, 3 חלומות צלולים ללילה. ואם אתה צלול בחלום שאתה כבר לא רוצה להיות צלול, פשוט תתחיל לזרום עם מה שקורה בחלום ולא לחשוב על זה שאתה חולם ואז זה כבר יהפוך לחלום רגיל. חלומות פז, Variety-

כן אבל............ ../images/Emo9.gif

כן אבל זה לא מפחיד אותך לחלום חלום צלול כי אני קראתי על זה באתר ויש שם פרק על להבדיל בין המציאות לחלום, ואם אני שוכח איך עושים את זה ואני לא מבדיל(מה אני אשאר חולם לעד??), באמת מה עלי לעשות אם אני שוכח איך בודקים אם זה מציאות או חלום??? זה נשמע קצת מסוכן, לא?? מצטער על השאלות המבלבלות אני פשוט חדש בעסק וסקרן...
ביי עידו.

Variety

New member
נראה לי שלא הבנת את זה...

... להשאר לעד? אם אתה שוכח חעשות בדיקת מציאות, ואתה שוכח שאתה חולם את הפשוט חוזר לחלימה רגילה. זה לא המטריקס כאן. יש רעיונות דומים אבל זה לא המטריקס. חלומות פז, Variety-

אהה אוקיי.... ../images/Emo6.gif

הבנתי, אך אני חושב שאני פוחד קצת משום שאני לא מכיר עדיין את התחושה של החלום הצלול(כל אחד פוחד לעשות משהו שהוא אינו מכיר), דרך אגב כאשר אני חולם אני לפעמים מספר את החלום שלי לחברים שלי אבל אני ניזכר בקצת פרטים כאילו זה חלום של דקה, ובזמן האחרון אני בקושי חולם, האם יש מצב שאתה בכלל לא חולם או שאתה פשוט חולם ולא זוכר שחלמת????
ביי עידו

Variety

New member
תגובה

אין מה לפחד - זה העולם שלך. אתה קובע מה קורה בו. אם לא תתגבר על הפחד אתה מפסיד עולם ומלואו. זה פחד מהלא נודע וזה דבר טבעי. אבל כאן זה לא איזה כוכב אחר עם סכנות. זה עולם שהוא במוח שלך - עולם כיפי ומלמד. אתה יכול לגשת לתת-מודע שלך בצורה מאוד ישירה וללמוד על עצמך. ואם לא בא לך, אתה יכול סתם ליצור נוף יפה ולראות את הדברים נוצרים לנגד עיניך בצורה קסומה. לעוף, לשבת על ענן. הדמיון הוא הגבול! אין כזה דבר לא לחלום. אתה פשוט לא זוכר את החלומות שלך. את תנהל יומן חלומות (כמו שכתוב באתר של אלון http://lucid.up.co.il אתה תראה שאתה תזכור יותר חלומות, ובכל חלום יותר פרטים. חלומות פז

Variety, אני נורא אוהב את איך שאתה

עונה לאנשים. התשובות שלך לעידו היו נהדרות, ומבינות, ותומכות, ועוזרות, ואפקטיביות. ומדוייקות גם. אז תודה בשם כולם,
בן

Variety

New member
תודה רבה, ../images/Emo9.gif

ודרך אגב, כנ"ל. לדעתי תשובותיך חכמות מאוד, מבינות, תומכות מדוייקות, נהדרות ואפקטיובות! אז תודה לך! חלומות פז, גיא.

למעלה