שאלה

פית אש

New member
שאלה ../images/Emo29.gif

בשפר השני מסידרת הספרים מופיע גזע חדש הם נראים כמו בני אדם אך יש להם כנפיים מאש מישהו אולי יודע איך קוראים להם? ולמה הם לא מופיעים ברשימת הגזעים של קרין? ועוד שאלה אחת קראתי לאחרונה שלושה ספרים הנקראים מעוף הדרקון, מסע הדרקון והדרקון הלבן כולם מאותה סידרה והם נכתבו על ידיי אן מק'קאפרי ורציתי לדעת עם מישהו מביניכם קרא את הספרים הם יש עוד בסידרה אודה לכם מאוד עם תומרו לי שלכם לילך

היא מתכוונת ל"תאוות נדודים",

הספר השני בשישיית המפגשים. היצורים האלו מופיעים רק בספר הזה, ויש להתייחס אליהם כ"גזע אובד", גזע שאינו מתועד בתולדות קרין, משהו נוסך האירדה.

Geladriel

New member
טוב... כבר ענו לך על השאלה הראשונה

אז אני אענה לך על השאלה השניה. אני כרגע באמצע הספר השני בסדרה שנקראת דברי הימים של פרן, מסע הדרקון. ספרים חמודים ביותר... בכל מקרה, לסדרה הזאת אין המשך.

Palass

New member
האמת היא בקשר לסידרה של

אן מקקאפרי, קראתי את הספר הראשון והשני, אבל השלישי היה כ"כ משעמם שהתייאשתי והפסקתי באמצע.

FiRePOweR

New member
ששיחקתי ב DRAGONLANCE

אם אני לא טועה קראו לגזע הזה בשם kyree או משהוא כזה אני אבדוק בספר מפלצות שנשאר לי מימים עברו :) .

Moondust

New member
לא נראה לי שהיא התכוונה לקיירי../images/Emo41.gif

הקיירי הם אנשי ציפור, עם נוצות וטפרים. היא דיברה על אנשים עם כנפי אש.

את לא יודע מה זה הרפיות?

ביחיד זה נקרא הרפי, או הרפיה. אולי הרוב מכירים את השם באנגלית: harpy וברבים harpies.

פית אש

New member
אני יודעת מזה הרפיות ../images/Emo29.gif

אבל איני יודעת מזה קירי או איך שלא אומרים את זה שלך לילך

Moondust

New member
לא, לא הארפיות../images/Emo41.gif

הארפיות הם יצורים ממש מכוערים שנראים כמו חצי נחש-חצי ציפור טרף (ככה לפחות הן מצוירות אצלי), עם מקור עקום וחד. והן מסריחות. הקיירי נראים כמו בני אדם, רק שצומחות להם כנפיים מהזרועות ונוצות על הגוף, יש להם טפרים ברגליים ועיני ציפור קטנות.

Niminator

New member
הארפיות:

לא לפי רומח הדרקון, אבל הן בדרך כלל מתוארות בדיוק כמו שתיארת את הקיירי: "הקיירי נראים כמו בני אדם, רק שצומחות להם כנפיים מהזרועות ונוצות על הגוף, יש להם טפרים ברגליים ועיני ציפור קטנות"

למעלה