שאלה- שאלה- יש אוטובוס מתחנת רכבת ראשונים (בראשל"צ) למחנה צריפין?
S shlulit New member 23/9/03 #1 שאלה- ../images/Emo28.gif שאלה- יש אוטובוס מתחנת רכבת ראשונים (בראשל"צ) למחנה צריפין?
D danielhope New member 23/9/03 #2 אני חושב שעדיף לרדת בתחנת לוד נכתב ע"י shlulit: שאלה- יש אוטובוס מתחנת רכבת ראשונים (בראשל"צ) למחנה צריפין? לחץ כדי להרחיב... אני חושב שעדיף לרדת בתחנת לוד משם יש אוטובוסים, או בתחנת באר יעקב גם משם יש אוטובוס נדמה לי.
אני חושב שעדיף לרדת בתחנת לוד נכתב ע"י shlulit: שאלה- יש אוטובוס מתחנת רכבת ראשונים (בראשל"צ) למחנה צריפין? לחץ כדי להרחיב... אני חושב שעדיף לרדת בתחנת לוד משם יש אוטובוסים, או בתחנת באר יעקב גם משם יש אוטובוס נדמה לי.
S shlulit New member 24/9/03 #3 ובכל זאת, אולי מישהו יודע../images/Emo28.gif נכתב ע"י danielhope: אני חושב שעדיף לרדת בתחנת לוד משם יש אוטובוסים, או בתחנת באר יעקב גם משם יש אוטובוס נדמה לי. לחץ כדי להרחיב... ובכל זאת, אולי מישהו יודע אם מהתחנה בראשון יש אוטובוסים לצריפין?
ובכל זאת, אולי מישהו יודע../images/Emo28.gif נכתב ע"י danielhope: אני חושב שעדיף לרדת בתחנת לוד משם יש אוטובוסים, או בתחנת באר יעקב גם משם יש אוטובוס נדמה לי. לחץ כדי להרחיב... ובכל זאת, אולי מישהו יודע אם מהתחנה בראשון יש אוטובוסים לצריפין?
ה הערב יענקלה לאן New member 25/9/03 #4 יש אוטובוס לשער של צריפין נכתב ע"י shlulit: ובכל זאת, אולי מישהו יודע אם מהתחנה בראשון יש אוטובוסים לצריפין? לחץ כדי להרחיב... יש אוטובוס לשער של צריפין ככה הבנתי ומשם בטרמפ צבאי, בתוך הבסיס (מחנה) ככה שזה די בטוח, לפחות מהבחינה הפחע"ית... (הטרמפ אני מתכוון).
יש אוטובוס לשער של צריפין נכתב ע"י shlulit: ובכל זאת, אולי מישהו יודע אם מהתחנה בראשון יש אוטובוסים לצריפין? לחץ כדי להרחיב... יש אוטובוס לשער של צריפין ככה הבנתי ומשם בטרמפ צבאי, בתוך הבסיס (מחנה) ככה שזה די בטוח, לפחות מהבחינה הפחע"ית... (הטרמפ אני מתכוון).
K kbb New member 25/9/03 #5 כן נכתב ע"י shlulit: שאלה- יש אוטובוס מתחנת רכבת ראשונים (בראשל"צ) למחנה צריפין? לחץ כדי להרחיב... כן קו 11 עד שער ראשון. אם אני לא טועה גם קו 83 מגיע לאותה נקודה - אבל בזה אני לא בטוח.
כן נכתב ע"י shlulit: שאלה- יש אוטובוס מתחנת רכבת ראשונים (בראשל"צ) למחנה צריפין? לחץ כדי להרחיב... כן קו 11 עד שער ראשון. אם אני לא טועה גם קו 83 מגיע לאותה נקודה - אבל בזה אני לא בטוח.