שאלה

• פותח הנושא AKA1
  • פורסם בתאריך

AKA1

New member
שאלה../images/Emo27.gif

מישהו מוכל להסביר לי מה הסדר של של מי שעושה את השירות בגן ילדים רגיל? אני צריכה לתת תשובה לרכזת שלי אוטוטו ואני לא יודעת אם זה יהיה מתאים לי.. אז אם מישהו יוכל לפרט לי זה מאד יקל.

AKA1

New member
שאלה נוספת

יש אפשרות לבקש מהרכזת להתראיין לשתי תחומים שונים בו זמנית?

מיטלי 201

New member
כן

את צריכה לתת שמות של מקומות שאת רוצה או סגנון והרכזת נותנת לך אופציות וכך את מתראיינת במקוםן העבודה וסוגרת את המקום המעודף עלייך אחרי בדיקה של כמה מקומות חשוב שתבחני את הצוות שיהיה צוות טוב חם ואוהב ולא שידרשו ויצעקו ולא יעריכו חלילה את עבודתך! אני עבדתי בעבר עם אנשים מגעילים וזה דפק לי את כל העבודה והחוויה הפכה לנוראית בעיניי והייתי עצבנית וחסרת מנוחה רק כי המנהל היה אכזרי וקר!! רצוי לבדוק מס' עבודות ורצוי לעשות זאת מהר!!

מיטלי 201

New member
מאוד תלוי

יש גנים עם צהרון עד 4 או משהו כזה ואז זה מסתדר שתבואי בסיבות שמונה בבוקר עד ארבע.. בגנים רגילים בלי צהרון מסיימים באחת וחצי בערך ואז תצטרכי לחנוך או במעדונית או בבתים פרטי למשל עוזרת בשיעוים וכאלה ואת יכולה לבחור לפעמים את לעבוד בחונכות של אנשים נכים/עוורים/חרשים או רגיל... תלוי באיזו עמותה את משרתת כי יש כאלה שדורשים 44 ש"ש ויש סביבות 40 ש"ש אבל זה בדרך כלל סובב ב40... את בשנה ראשונה? איזו עמותה? מי הרכזת ואיפה? מקווה שסיפקתי לך את המידע הנחוץ עבורך הצחלחה רבה!

AKA1

New member
../images/Emo27.gif

בעמותת שלומית והרכזת שלי היא שלי(הרכזת של חולון בת ים). את יודעת מה עושים פחות או יותר במקומות כאלה?זה רק אני וגננת? איך הולך סדר היום וכו'.. ועוד שאלה קטנה מה שואלים בראיון למקומות? זה כמו הראיון הראשוני לעמותה?

קספר07

New member
אז ככה יקרה!

לא מכירה את הרכזת. אם את בשלומית את בטח לא דתיה ולכן לא אוכל לעזור לך הרבה כי אני לא מכירה רכזות חילונית... זה לא ק את וגגנת תמיד יש גם סייעת בכל גן!! סדר היום תלוי בגן אבל בדרך כלל למיטב ידעתי: משקי קופסא, מפגש, ארוחת בוקר, חצר, יצירה, מפגש נוסף והבייתה. תבררי במקום העבודה! בראיון הם שואלים כל מה שהם רוצים ולכן את צריכה להתכונן וכן, זה יכול להיות דומה לשאלות של העמותה...

AKA1

New member
תודה רבה

ועל מה להתכונן? מה הם יכולים לשאול אותי?

מיטלי 201

New member
עונה לך שוב

ורק לידע כללי, קספר חברה שלי וגם מבינה קצת בדברים של השרות והיא ענתה במקומי כי הייתי עסוקה עם הילדות (הבת שלי חולה אז לא ישנה טוב הלילה). להתכונן לכל דבר ואני מתכוונת לכך אני אישית ראיינתי בחיי כמה בנות לשרות לאומי {למרות גילי הצעיר} ושאלתי כל מה שרציתי החל מהרגע שהייתה עובר ועד לעכשיו ולעתיד של אותה בת. הם יכולים לשאול מה שהם רוצים ואלי תתכוני עם חברה או אמא שהם ישאלו אותך מלא שאלות במלא סגננות שונות (למשל: מה דעותייך הפוליטיות? איפה את עומדת בדת? מה השאיפות שלך מהשירות? מה יחסך לחברה? מה מעמדך בחברה? [מקובלת/בצד יותר] איך הקשר עם ההורים? ועד כהנה וכהנה) הרבה הצלחה מיטל.

מיטלי 201

New member
משהו נוסף שרציתי לכתוב לך

זה שלא מחייב שישאלו אותך הרבה שאלות ואת כל מה שצייניתי אבל לפחות תתכונני שתדעי מה לענות לא להסס! תהיי בטוחה בעצמך ותהיי חזקה מתמיד כי הססנות מראה על חוסר ביטחון וכל עבודה לדעתי מעדיפה אנשים דומיננטים בעלי ביטחון ואישיות חזקה! את תראי שעם הזמן משתפשפים ותהיי יותר ויתר חזקה... בהצלחה

מיטלי 201

New member
ואחרון לשרשור הזה (מקווה)

כתבתי קצת יותר למטה למישהי שאלות שיכולים לשאול אותה (לשירות לשנת התשס"ח-2007/8) אמרתי לה שתתכונן וזה ועכשיו ראיתי שהיא כתבה שהיה לה מאוד מוצלח וכמעט לא שאלו אותה שאלות ושכנראה התקבלה אז תהיי אופטימית!! מוזמנת להציץ מה כתבנו אחת לשניה...

למעלה