שאלה

SoldieRonit

New member
באמת נראה לי שכלום ../images/Emo4.gif

צריך לאשר את זה ועד שזה יצא לפועל תוכל להגיד לילד שלך "כשאתה תגיע לגיל 18 ............. יקצרו לך את השירות "
בוא נגיד ככה -לא הייתי עוצרת את נשמתי עד לרגע המיוחל

Super Go

New member
אם כבר אז ב-4 חודשים...

אני לא יודע אם בכלל מקצרים לשח"מ את השירות. אבל אם יקצרו אז זה יהיה ב-4 חודשים, כי כל שח"מ עבר קורס והוא "בעל מקצוע". ב-8 חודשים מקצרים לכל העובדים הכלליים... עובדי מטבח (לא טבחים), עובדי רס"ר וכו'.

SoldieRonit

New member
השאלה מתי זה ייכנס לתוקף - כי אני

מוכנה לעשות הרבה בשביל שזה מיושם בתקופת שירותי (חוץ מלשכב עם הרמטכל 8או כל בעל.....דרגה
) : כי זה אומר שב - 20/6 אני בחופש
(
מצלצל מוכר ??! שנה"ל מסתיימת בתאריך זה
).

SoldieRonit

New member
השאלה מתי זה ייכנס לתוקף - כי אני

מוכנה לעשות הרבה בשביל שזה מיושם בתקופת שירותי (חוץ מלשכב עם הרמטכל
או כל בעל.....דרגה
) : כי זה אומר שב - 20/6 אני בחופש
(
מצלצל מוכר ??! שנה"ל מסתיימת בתאריך זה
).

SoldieRonit

New member
בהמשך לחתימה שלך :

מי שעושה עבודה גרועה מקדמים אותו הלאה כדי להיפטר ממנו מי שעושה עבודה טובה משאירים אותו באותו מקום כי חבל לוותר עליו איזה עולם מבאס
ועד כמה שאני אוהבת את השירות שלי ומתן השירות לאזרח -אני לא חושבת שהיתי שורדת בקבע : זו עבודה שוחקת ולתווך ארוך תפגע בשירות שאני נותנת לאזרח ולמערכת - הספירה לאחור מצילה אותי ומצד שני הקבע אומרים שהמשכורת בסוף החודש תעשה לי את ההבדל , מה את אומרת ?

mor romano

New member
אני אומרת ש.. אני בן קודם..! ../images/Emo13.gif

ולגבי הקבע.. ברור שהעבודה תשחוק אבל איזה עבודה לא שוחקת? אם את מרגישה שאת ממצת את עצמך בעבודה, שאת עושה אותה טוב, מרגישה שאת תורמת ואוהבת מה שאת עושה אחלה.. לגבי המשכורת היא לא כל כך מזהירה גם בקבע אבל תמיד יש לאן להתקדם תואר,גמולים,וכו'..

SoldieRonit

New member
רק רציתי לבדוק שאתה עירני ../images/Emo3.gif

(חחחח.סתם .הפעם זה לא כל כך מתאים
) א.נכון לגבי השחיקה - אבל יש את השחיקה של המשמרות שאין (ברוב) העבודות האחרות . לדוג' - הגוף שלי התרגל להיות ער בלילות ולישון בימים ,ואז שיש לי משמרות בוקר ובלילה אני צריכה לישון לפני אני נראית כמו
(ובעברית חיורת והפוכה) .למרות שבזמן האחרון גילתי שאם אני הולכת לישון לפנות בוקר וקמה אחרי שעתיים שלוש אז יותר קל לקום כמו פנתרה מאשר אחרי שינה ממושכת
אז אולי זה לטובה
ב.כן,מרגישה שאני תורמת ואוהבת -ויש לי גם פידבקים בהתאם
חוץ ממפקד שעושה לי את המוות מדיי פעם (עד כדי שהוא נחמד זה ממש מפחיד אותי כי "ממש מחכה" ולא יודעת מתי תבוא התפרצות העצבים והכעס שלו
) ג.המשכורת נראה לי דיי מינמלסטית בלי תואר -אבל עם הזמן והוותק זה תופח
ואחת ולתמיד,מה זה גמולים ??! ד.מה תפקידך בכוח והיכן ? שבוע נעים
רונית

mor romano

New member
אחלה.. חח

גמולים אחרי שאת עושה תואר המשטרה מקנה לך גמול א' וגמול ב' גמול א' לדעתי זה 400 שעות של לימודים קורסים שהמשטרה מקצה לך את משלמת 1000 שקל על כל קורס אחרי שאת מסיימת את כל ה-400 שעות את זכאית לתוספת קבועה במשכורת של משהו כמו 500 או 600 שקל גמול א' וגמול ב זה עוד 800 השעות האלו של הגמולים זה גם קורסים של סמל מתקדם\בלש מתקדם\חוקר אבל עליהם לא משלמים כי אלו צורכי המערכת יותר מאשר צורכיך האיישים.. קורסים שהשטרה מאשרת לך לעבור והם נחשבים לך כגמול לדעתי הם חינוך,מנהל עסקים וכו'.. סתם דברים משעממים שבשביל לעבור אותם ולקבל זכאות צריך ללמוד איזה 3 חודשים כל קרוס ולעבור את המבחן.. עד לא מזמן הייתי בסיור היום אני ביחידה למניעת פשיעה דומה ליחידת יואב בצפון.

למעלה