שאלה האם הוט וי או די תעלה פסטיגלים?? אם כן - מתי?.....
D de vine New member 23/9/05 #1 שאלה../images/Emo26.gif האם הוט וי או די תעלה פסטיגלים?? אם כן - מתי?.....
ע עני בקיטה תיפוליט 1 New member 23/9/05 #2 תגובה סוף החודש - לא סופי זה מה שהמנהלים אמרו לפני שיתפוגגו מהפורום
H HOT VOD New member 23/9/05 #4 ביום ראשון עולם הפסטיגלים יתחיל להתקיים מיום ראשון תחת עולם הילדים. בשלב ראשון יהיו שם מבחר פסטיגלים וקליפים מפסטיגלים מכל מיני שנים (לא כולן, אבל הרבה). בהמשך יעלה מפגש עם כוכבי הפסטיגל 2005, ועוד בהמשך - הפסטיגל עצמו במלואו. צפיה נעימה.
ביום ראשון עולם הפסטיגלים יתחיל להתקיים מיום ראשון תחת עולם הילדים. בשלב ראשון יהיו שם מבחר פסטיגלים וקליפים מפסטיגלים מכל מיני שנים (לא כולן, אבל הרבה). בהמשך יעלה מפגש עם כוכבי הפסטיגל 2005, ועוד בהמשך - הפסטיגל עצמו במלואו. צפיה נעימה.
R ran and ninet 4 ever New member 23/9/05 #5 שאלות לגבי הפסטיגלים ../images/Emo13.gif האם הפסטיגלים יהיו בחינם? האם תעלו את פסטיגל 2004 (עם נינט טייב ורן דנקר ) ואם כן,האם תעלו את הגרסה המלאה? כי כשהפסטיגל שודר בטלוויזיה הם חתכו ממנו חלקים, אז האם בוי.או.די תעלה הגרסה המלאה?
שאלות לגבי הפסטיגלים ../images/Emo13.gif האם הפסטיגלים יהיו בחינם? האם תעלו את פסטיגל 2004 (עם נינט טייב ורן דנקר ) ואם כן,האם תעלו את הגרסה המלאה? כי כשהפסטיגל שודר בטלוויזיה הם חתכו ממנו חלקים, אז האם בוי.או.די תעלה הגרסה המלאה?
H HOT VOD New member 23/9/05 #6 תשובות חלקיות כל הפסטיגלים שיעלו פרט לזה של 2005 יהיו בחינם. לגבי 2004, אני לא זוכר בע"פ אם קיבלתי אותו או לא ובאיזו גירסא.
תשובות חלקיות כל הפסטיגלים שיעלו פרט לזה של 2005 יהיו בחינם. לגבי 2004, אני לא זוכר בע"פ אם קיבלתי אותו או לא ובאיזו גירסא.
R ran and ninet 4 ever New member 23/9/05 #7 שיערתי לעצמי שהפסטיגל הכי חדש ../images/Emo13.gif יהיה בתשלום. אחרי הכל, העבודה עליו עדיין לא הסתיימה אפילו לגבי 2004 - אשמח אם תוכל לברר ולתת לי תשובה יותר מאוחר (ביום א') ו רבה על המענה המהיר, העבודה שאתם עושים כאן היא נפלאה והשירות מעולה!
שיערתי לעצמי שהפסטיגל הכי חדש ../images/Emo13.gif יהיה בתשלום. אחרי הכל, העבודה עליו עדיין לא הסתיימה אפילו לגבי 2004 - אשמח אם תוכל לברר ולתת לי תשובה יותר מאוחר (ביום א') ו רבה על המענה המהיר, העבודה שאתם עושים כאן היא נפלאה והשירות מעולה!
R ran and ninet 4 ever New member 23/9/05 #8 אגב, אם אפשר עוד שאלה קטנטנה... השנה יש עוד מופע ענק שמתחרה בפסטיגל וקוראים לו שיר נולד. הוא קצת מזכיר את הפסטיגל - גם שם יהיו סלבס וילדים ויבחר שם שיר הילדים האהוב ביותר ישתתפו שם סלבס כמו יהודה לוי, נינט טייב, צביקה הדר, ועוד מלא... יש מצב שזה יעלה לוי.או.די?
אגב, אם אפשר עוד שאלה קטנטנה... השנה יש עוד מופע ענק שמתחרה בפסטיגל וקוראים לו שיר נולד. הוא קצת מזכיר את הפסטיגל - גם שם יהיו סלבס וילדים ויבחר שם שיר הילדים האהוב ביותר ישתתפו שם סלבס כמו יהודה לוי, נינט טייב, צביקה הדר, ועוד מלא... יש מצב שזה יעלה לוי.או.די?
I inout2005 New member 5/10/05 #13 פסטיגל 2004- תשובות לא נראה לי שבכלל יעלו את פסטיגל 2004 כי הוא שייך לחברת YES שכידוע לכם מתחרה ב-HOT. אם יעלו את פסטיגל 2004 הוא לא יהיה הפסטיגל המלא, אלא הערוך- לא יצאה גרסה מלאה של פסטיגל 2004.. אם ישדרו אז מה שישודר יהיה ההופעה שיצאה ב-DVD ובקלטות!
פסטיגל 2004- תשובות לא נראה לי שבכלל יעלו את פסטיגל 2004 כי הוא שייך לחברת YES שכידוע לכם מתחרה ב-HOT. אם יעלו את פסטיגל 2004 הוא לא יהיה הפסטיגל המלא, אלא הערוך- לא יצאה גרסה מלאה של פסטיגל 2004.. אם ישדרו אז מה שישודר יהיה ההופעה שיצאה ב-DVD ובקלטות!