שאלה

ponda

New member
שאלה../images/Emo26.gif

מישהו יודע אם יש בארץ חנות שאפשר לקנות סרטים של מחזות זמר אני רוצה לקנות ליום הולדת של חברה שלי ואמרו לי שאין בארץ אם מישהו יודע משהו אחר אני אשמח תודה

Yentl

New member
את מחפשת סרט ספציפי?

אפשר להזמין סרטים בספריית "האוזן השלישית" בשינקין, ויש שם גם כל מיני סרטים מוזיקליים למכירה בלי צורך להזמין.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש מספיק מחזות זמר שנמכרים בחנויות

סטנדרטיות לחלוטין שמחזיקות סרטי DVD למכירה - טאואר רקורדס (וגם צליל ועוד חנויות שמוכרות דיסקים), סטימצקי, ספריות וידאו וכו'. מחזות זמר (וסרטים מוזיקליים) שנמכרים בארץ (בהוצאה איזורית/מקומית עם כתוביות בעברית): צלילי המוזיקה גברתי הנאוה סיפור הפרברים ויקטור ויקטוריה שיר אשיר בגשם אמדאוס גריז (גירסה של 'מסך מלא' אם אני זוכרת נכון, ויקרה ללא הצדקה לדעתי) ג'יג'י תהילה שורת המקהלה שיקאגו מולאן רוז' זה מה שאני שולפת מהזכרון. אם יש סרט מסויים שאתה מחפש ואתה רוצה לדעת האם יצאה לו מהדורה עברית והאם היא נמכרת בארץ - אני אשמח לעזור כמיטב יכולתי.

Fairywitch

New member
אני מוסיפה:

שיער מופע הקולנוע של רוקי טומי (לא לבעלי לב חלש...)

trilliane

Well-known member
מנהל
שיער נמכר בארץ? ../images/Emo12.gif

לא ראיתי... לא ידוע לי גם שיש לו מהדורה עם כתוביות בעברית. אולי יבוא פרטי של חנות מסויימת, אבל אני לא יכולה להעיד שנתקלתי בו בחנויות (ואני מסתובבת המון).

Fairywitch

New member
הסרט../images/Emo35.gifבהחלט../images/Emo70.gif

יש לי אותו. יש לי גם עותק שהקלטתי כששידרו בכבלים... נדמה לי שאפשר גם להשיג את "חנות קטנה ומטריפה". וזה בטוח משודר בכבלים מדי פעם. כשאני חושבת על זה- הם משדרים גם את "ברנשים וחתיכות" בTCM לפעמים.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לך אותו עם כתוביות בעברית?

ואיפה קנית אותו בכלל? כי אני חוזרת ואומרת - לא זוכרת שראיתי אותו למכירה בחנויות, אולי נתקלתי בעותק מחו"ל ביבוא עצמאי של חנות מסויימת, לא יותר מזה. איך שלא יהיה, נפוץ הוא ממש לא.

Fairywitch

New member
כן, עם כתוביות. ../images/Emo13.gif

ואני מניחה שחברת הכבלים רכשה אותו באותה דרך, כי גם שם היו כתוביות. קניתי אותו לפני כ-10 שנים, אז אני ממש לא זוכרת איפה...
תנסי באוזן השלישית (אני רואה שאת חיפאית- זה בשד' מוריה), או אפילו להזמין ב"טאואר רקורדס" או חנות וידאו אחרת. אגב- אנחנו באותו גיל בערך, מחיפה. איפה למדת? אולי אנחנו מכירות, למרות שחיפה לא בדיוק קטנה... אוי, ואת גם אוהבת באפי ופנטזיה
צרי קשר במסרים, שלא נציף את הפורום...

trilliane

Well-known member
מנהל
רגע - את מדברת על קלטת וידאו?

כי אני מדברת על DVD... (עכשיו הכל מסתדר) אל דאגה, את האוזן השלישית (כמו שאר חנויות הדיסקים וה-DVD בחיפה) אני מכירה מצויין.
אם אנחנו מכירות זה אולי דרך "קונים" למינהם, כי גדלתי בגבעתיים ואני חיפאית (מבחירה) רק בשנים האחרונות.

Fairywitch

New member
אה, אז ברוכה הבאה לחיפה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

וכן, דיברתי על וידאו...
סורי

trilliane

Well-known member
מנהל
טוב, הוידאו הוא הפורמט ה"קודם"

היום אנשים קונים DVD, ובצדק. אגב, גם קלטות וידאו של שיער לא ראיתי בשום מקום... אני הזמנתי עותק DVD מחו"ל (באיזור 1). יצא מחיר נוח מאתר קנדי שבזמנו לא גבה דמי משלוח, וזה עלה לי משהו כמו 30 ש"ח. כתוביות בעברית כמובן שאין, אבל יש אנגלית ומבחינתי זה מספיק. מה שנחמד בדויד הזה הוא שהוא דו-צדדי: צד אחד פורמט 'מסך מלא' (3:4) צד שני פורמט מסך רחב (1.85:1 או 16:9, לא זוכרת) כך שיש בחירה וכולם יכולים להיות מרוצים
.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני קונה עכשיו שלל מחזות זמר ב-DVD

וגם סרטים מוזיקליים. (אני אכתוב בעברית שמות של כותרים שקניתי בארץ, ובאנגלית את אלה שהזמנתי מחו"ל) עד כה יש לי: גברתי הנאוה שיר אשיר בגשם ויקטור ויקטוריה ג'יג'י תהילה (לא מחזמר, אבל סוג של סרט מוזיקלי) Willy Wonka and the chocolate factory Hair The Music Man Grease הוזמנו ובדרך אלי: Kiss Me Kate Man of La Mancha בתכנון: צלילי המוזיקה מרי פופינס (במהדורה החדשה) אוליבר! עלובי החיים (מופע העשור)

למעלה