שאלה

• פותח הנושא RVD18
  • פורסם בתאריך

RVD18

New member
שאלה../images/Emo26.gif

היי
לא ראיתי הרבה זמן- איך רורי וג'ס נהיו ביחד

Velma Kelly

New member
אז ככה,

אמא של רורי, הידועה גם כלורליי
, ילדה את רורי בגיל 16 ואמו של ג'ס הולידה את ג'ס והיא לא יכולה להתסדר איתו אז היא העבירה אותו ללוק (בשביל שישמש לו דוגמא?..) ו.. הופס! |סגדש| הם ביחד
טוב, טוב, לא בדיוק ככה אבל בערך. אם את ממש רוצה לראות את הפרק ובהחלט מומלץ לך אז שם הפרק הו They Shoot The Gilmore Don't They? בקיצור (ממש ממש ממש בקיצור) יש שם מרתון ריקודים ורורי לא מפסיקה לדבר על ג'ס ליד דין. ודין באיזשהו שלב קולט שזה לא יילך ככה כשהיא איתו ובעצם אוהבת את ג'ס: JESS: Yes, really. I’m gonna sit here as long as I like, and I’m gonna do whatever I like, and if you don’t like it, then just ignore me and pay attention to your boyfriend. DEAN: Sorry, she can’t. I’m not her boyfriend anymore. RORY: What? DEAN: You know, I tried to ignore this. I really did, but I don’t know what the hell I was thinking. RORY: What are you talking about? DEAN: You don’t wanna be with me, Rory. RORY: Yes, I do. DEAN: Oh, please! You’ve been into him since he got to town, and I have spent weeks - months, actually - trying to convince myself that it wasn’t true, that everything was fine between us. But now I know that I was an idiot. You’re into him and he’s into you, and Shane, who by the way, should be listening to this ‘cause it’s so damn obvious. RORY: What’s obvious? What did I do? DEAN: Everyone can see, Rory! Everyone. And I’m tired, but I’m over it, so go ahead, go. Be together. There’s nothing standing in your way now, ‘cause I’m out. [Dean grabs his jacket from the bleachers and leaves] וזהו.. אה BY The way פרק מומלץ
אה אני הלכתי לאכול צהריים! ביי

QueenMaria

New member
כולכן, כל אחת ואחת מכן...../images/Emo67.gif

אגוזים
כולכן אגוזים
אגוזים איי טאל יו

dafi daf

New member
את חיה בסרט! כולנו פולקה!

כל האנשים בעולם הם פולקה! כמובן שכל אחד הוא פולקה שונה אבל כולם הם פולקה{נגיד אני פולקה כימיקלי וידיד שלי הוא פולקה דביבוני וחברה שלי היא פולקה רירי} ואנחנו עשויים מסירופ תפוחים{ע"ע תאוריית סירופ התפוחים}וסירופ פולקה... וזה על רגל אחת תאוריית הפולקה... איים נו פאקינג אגוז! איים אה פראוד פולקה! ורק בגלל שאמרת את זה את זוכה לתואר "פולקה אגוזי!" פולקה אגוזי,הרסת לנו את השירשור אייקונים סתומים החביב! בושי והיכלמי! *אנחנו עדיין אוהבים אותך אני סתם בתפקיד הביצ'ית
{אני מפחדת להבריח מפה אנשים...}*

QueenMaria

New member
פולקה אגוזי?../images/Emo11.gif../images/Emo67.gif

אבל התכוונתי אגוזים יענו נאטס.

QueenMaria

New member
פולקה אגוזי?../images/Emo11.gif../images/Emo67.gif

אבל התכוונתי אגוזים יענו נאטס.

dafi daf

New member
../images/Emo6.gif לא נורא

לפחות את יודעת איזה סוג פולקה את
יש לך אישיות לפולקה
זה לא סתם,יש הרבה אנשים שהם חסרי זהות אז תצהלי ותרקדי הורה עד אור הבוקר

QueenMaria

New member
*צוהלת ורוקדת הורה עד הבוקר*../images/Emo67.gif

אני פולקה אגוזי גאה
אם היה לי מקום בחתימה זה היה נכנס.

dafi daf

New member
לא../images/Emo70.gif את פולקה חמוסי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

QueenMaria

New member
אי אפשר.../images/Emo9.gif כל דר פה חיוני.../images/Emo67.gif

וסתם עוד משו. חמוס אין דה לוס.

gilmorefreak

New member
איזה פולקה אני?../images/Emo122.gif

אני גם רוצה תואר פולקה! אפשר?*פאפי פייס*
אבל אין לי רעיון לאיזה..

למעלה