הכרתי לא מזמן בחור מקסים! שרירי, חתיך, מצחיק, כיפי בטירוף היה לנו מאוד סבבה ביחד. באמת! אבל מה?... הוא טיפה יותר נמוך ממני.. וזאת באמת בעיה כי אני בלחחחחחחץ 165 ס"מ כשאני עם נעליים! וזה הרגיש לי ממש לא נוח כשהייתי איתו.. מילא אם הייתי ממש גבוהה אבל אני גם ככה גמדה אז ביחד נראינו ממש מצחיק ו.... לא נעים..
זה לא גורם להרגשה טובה , לא יודעת .. אולי זה רק אני ואולי אנשים יהרגו אותי על זה שאני אומרת את זה , אבל ברגע שאת יותר נמוכה ממנו , והוא עוטף אותך , והוא "מלמעלה" שומר עלייך , לא יודעת.. יש לזה תחושה של נשיות . עם מישהו יותר נמוך , זה כמו להיות עם אח קטן או משהו כזה... אני צריכה את הגברים שלי גבריים , ולצערי הגובה זה משהו בלתי נפרד מהדרישות שלי.. סורי על הרדידות..
"יש לזה תחושה של נשיות" איזה נכוןןןן חחח אני אישית נורא נמוכה כך ש- אין - מצב שאני אצא עם מישהו שהוא מתחת ל1.50 חחחחחחחחח אני לא אצא עם גמדים - ואני מתכוונת לננסים.
אני בעיקרון 1.83, ובת בגובה 1.90 (יענו הבדל של יותר מסנטימטר, כך שאפשר לראות הבדלים) זה כבר יראה קצת מפחיד... מצד שני, לכו תדעו. אני לא יודע מה יכול להיות ומה לא. אם היא יפה מאוד, אני בטוח שלא אצליח להגיד "לא"... חחחחח