שאלה

pain is MY love

New member
רגע של כנות....

הכרתי לא מזמן בחור מקסים! שרירי, חתיך, מצחיק, כיפי בטירוף היה לנו מאוד סבבה ביחד. באמת! אבל מה?... הוא טיפה יותר נמוך ממני.. וזאת באמת בעיה כי אני בלחחחחחחץ 165 ס"מ כשאני עם נעליים! וזה הרגיש לי ממש לא נוח כשהייתי איתו.. מילא אם הייתי ממש גבוהה אבל אני גם ככה גמדה אז ביחד נראינו ממש מצחיק ו.... לא נעים..

nulila

New member
לא , אני לא יוצאת עם נמוכים ממני :(

זה לא גורם להרגשה טובה , לא יודעת .. אולי זה רק אני ואולי אנשים יהרגו אותי על זה שאני אומרת את זה , אבל ברגע שאת יותר נמוכה ממנו , והוא עוטף אותך , והוא "מלמעלה" שומר עלייך , לא יודעת.. יש לזה תחושה של נשיות . עם מישהו יותר נמוך , זה כמו להיות עם אח קטן או משהו כזה... אני צריכה את הגברים שלי גבריים , ולצערי הגובה זה משהו בלתי נפרד מהדרישות שלי.. :( סורי על הרדידות..

בשלולית

New member
יואוו איזה מתוקה חחחחח

"יש לזה תחושה של נשיות" איזה נכוןןןן חחח אני אישית נורא נמוכה כך ש- אין - מצב שאני אצא עם מישהו שהוא מתחת ל1.50 חחחחחחחחח אני לא אצא עם גמדים - ואני מתכוונת לננסים.
לעומת זאת... יצאתי עם מישהו 1.90 - חחחח כן כן אני

TheWhiteTigris

New member
לא נראה לי...

אני בעיקרון 1.83, ובת בגובה 1.90 (יענו הבדל של יותר מסנטימטר, כך שאפשר לראות הבדלים) זה כבר יראה קצת מפחיד... מצד שני, לכו תדעו. אני לא יודע מה יכול להיות ומה לא. אם היא יפה מאוד, אני בטוח שלא אצליח להגיד "לא"... חחחחח

Sexy Kitty

New member
לא

בעיקרון לא! אני דיי נמוכה ואם הבן יהיה עוד יותר נמוך אז הוא בכלל יהיה גמד! חוץ מזה שזה לא נוח ולא נראה טוב.......

בדר"כ לא

חיצוניות זה פרמטר ראשוני:/ אבל אם אני 'טודאלי אינלוב' אז מה זה גובה

shelly1975

New member
יצאתי עם אחד כזה, היה אהבת חיי

וזאת כשאני בעצמי כולה 1.63. הוא היה 1.60. טוב, אני לא דוגמא, אני אשכרה נמשכת יותר לבחורים לא גבוהים.

Stripperella

New member
אממ....../images/Emo60.gif

זאת שאלה קשה... כי לפעמים את לא ממש מרגישה טוב עם הבן זוג שלך נמוך... אבל אם יש לו אחלה אופי....אז אפשר לוותר...

ה מ ש י ח

New member
לא יצא לי לפגוש הרבה בנים שנמוכים

ממני. אלא אם הם בני 12. אני מתנשאת לגובה הרם של 157... ויצא ופגשתי נמוך והוא חמוד ואחלה בן אדם, למה לא?

בלגנה

New member
ואם זאת הייתה שירז טל או שלי גפני?

נראה לי שאם היה מדובר בדוגמניות, הרבה חבר'ה פה לא היו חושבים פעמיים על הגובה.....העיקר שהיא כוסית! לא צודקת?

flowers girl

New member
אממ...../images/Emo9.gif

בגלל שאני כזו גמדונה, אני לא חושבת שמישהו נמוך ממני זה דבר טוב.. אבל בכמה ס"מ אולי כן

למעלה