שאלה

מלכוש

New member
שאלה../images/Emo26.gif

היתי היום בחנות דיסקים (צליל)
והלכתי לאיפה שכל ההופעות ב-DVD וראיתי (להפתעתי) איזושהי הופעה של אלאניס וכתוב: LIVE IN THE NAVAJO NATION וזה בצבע לבן, ורואים את אלאניס בתמונה חמודה כזאת עם שתי צמות (מזכירה את היידי
) על רקע הרים כאלה והכל ברקע לבן והכתוב בתכלת ושכחתי לראות מאיזה שנה זה אה וזה עולה בערך 150 שקל מישהו יודע על זה משהו
מישהו שמע על זה
שווה

avivs

New member
זו

הופעה אקוסטית. איזה 6 או 8 שירים. גם מראים את אלאניס מטיילת שם. זה אמור להיות נחמד, שמעתי שהביצועים טובים שם. אם יש לך 150 שקל, אז זה יכול להיות נחמד.

j u n k

New member
די וי די נחמד

היא מטיילת עם יליד אמריקני (אינדיאני), במקומות הסטוריים ועושה שירים בגרסה אקוסטית בטבע, ממש נחמד, אבל רק אם יש לך 150 שקל להוציא, אני אישית לא הסתכלתי עליו יותר מ 5 פעמים עד כה ויש לי אותו מאז שהוא יצא, שזה כבר שנה אם לא יותר.

ת'אמת

שאני לא ממש התלהבתי מהדי וי די הזה! כאלו נכון הביצועים שם מקסימים אבל כול הטיול הזה במדבר ממש אבל ממש משעמם! אני הייתי ממליץ על די וי די אחר של אלאניס... או jlp live או fos ששניהם לדעתי פשוט מעולים!

BaBa LiVe

New member
חחח..אני מסכים עם דן!

הוא בהחלט די משעמם...יצא לי לראות אותו מעט מאוד! רק אם אני נואש.. FOS הכי שווה לדעתי למרות שגם JLP LIVE חמודד בתקופות מסויימות בחיים

j u n k

New member
JLP LIVE

שולט... עושה לי צמרמורות כל פעם מחדש. אין ספק שהוא האהוב עליי....זאת גם תקופה שאהובה עליי מאוד לכן למרות ש FOS ממש נחמד ומצחיק פחות מתחבב עליי.

מלכוש

New member
מממ

טוב תודה רבה!!
לא נראה לי שאני אקנה אותו... אבל אני ממש רוצה את FOS אה ולא ידעתי שיש גם JLP LIVE : )

מלכוש

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני רצה להשכיר אבל כמו שאני מכירה את הבלוקבסטר של רעננה אין סיכוי שיהיה להם! אוווווווווווווף

למעלה