שאלה האם צ´רלי וגואי יהיו זוג?ואם כן למשך כמה פרקים?
א אור131 New member 22/7/02 #1 שאלה../images/Emo26.gif האם צ´רלי וגואי יהיו זוג?ואם כן למשך כמה פרקים?
L LillipooT New member 22/7/02 #2 אובכן... ../images/Emo58.gif אני לא יודעת אםא פשר לקרא לזה זוג... אבל יהיה משהו. והם גם ישכבו .. אבל אז היא פחות או יותר תזרוק אותו. והקשר שלהם מתחיל כבר בפרק ביום שני..
אובכן... ../images/Emo58.gif אני לא יודעת אםא פשר לקרא לזה זוג... אבל יהיה משהו. והם גם ישכבו .. אבל אז היא פחות או יותר תזרוק אותו. והקשר שלהם מתחיל כבר בפרק ביום שני..
א אור131 New member 22/7/02 #3 אויש../images/Emo88.gif אני אישית נגד הזוגיות הזו.כמה פרקים היא תימשך?והייתכן שאחרי שג´ואי חיכתה כל כך הרבה זמן כדי לשכב עם פייסי היא תשכב כל כך מהר עם צ´רלי?
אויש../images/Emo88.gif אני אישית נגד הזוגיות הזו.כמה פרקים היא תימשך?והייתכן שאחרי שג´ואי חיכתה כל כך הרבה זמן כדי לשכב עם פייסי היא תשכב כל כך מהר עם צ´רלי?
L LillipooT New member 22/7/02 #4 דבר ראשון.. כדאי שתקראי את הודעת המנהלת.. בכל הודעה המכילה פרטים שלא שודרו עוד בארץ יש לשים את סימן ה .. וגם.. תשתדלי לשרשר את ההודעות ולא לפתוח סתם חדשות. וכן..ג´ואי, כפי שראינו, השתנתה פלאים בעונה הזאת.. וגם צ´רלי כזה חמוד..איך אפשר לעמוד בקסמיו ?!
דבר ראשון.. כדאי שתקראי את הודעת המנהלת.. בכל הודעה המכילה פרטים שלא שודרו עוד בארץ יש לשים את סימן ה .. וגם.. תשתדלי לשרשר את ההודעות ולא לפתוח סתם חדשות. וכן..ג´ואי, כפי שראינו, השתנתה פלאים בעונה הזאת.. וגם צ´רלי כזה חמוד..איך אפשר לעמוד בקסמיו ?!
ל לאנה New member 22/7/02 #5 ../images/Emo58.gif וחוץ מזה שזה ממש לא כל-כך מהר!, עבר המון זמן מאז שהיא שכבה עם פייסי, תני לבחורה להשתחרר קצת, היא לא צריכה להיות נזירה.......
../images/Emo58.gif וחוץ מזה שזה ממש לא כל-כך מהר!, עבר המון זמן מאז שהיא שכבה עם פייסי, תני לבחורה להשתחרר קצת, היא לא צריכה להיות נזירה.......
B BlueyedQT New member 22/7/02 #6 ../images/Emo58.gif- אני יודעת אולי זה נחוץ.. ג´ואי כזאת טיפשה.. איך אפשר לזרוק את צ´רלי?! איך?
L LillipooT New member 22/7/02 #7 באמת...................... איך היא יכולה?! הוא מדהים ומקסים וכל כך אוהב אותה !!