שאלה האם הסדרה תשודר כל יום או פעם בשבוע?
T the king 2oo6 New member 19/11/05 #1 שאלה../images/Emo26.gif../images/Emo118.gif האם הסדרה תשודר כל יום או פעם בשבוע?
T the king 2oo6 New member 19/11/05 #3 לא יודע.../images/Emo118.gif בגלל זה אני שואל אם זה יהיה פעם בשבוע אני הולך להוריד. אם לא, אני פשוט אצפה
לא יודע.../images/Emo118.gif בגלל זה אני שואל אם זה יהיה פעם בשבוע אני הולך להוריד. אם לא, אני פשוט אצפה
F foxy22 New member 20/11/05 #5 בכל מקרה עדיף להוריד העונה הראשונה היא רק 5 פרקים, ואז בטח בכבלים יקחו פסק זמן של כמה חודשים עד שנה... ככה שכדאי כבר להוריד. יש שתי עונות, המתח והסקרנות שלך לא יתנו לך לחכות לכבלים הצבים האלה
בכל מקרה עדיף להוריד העונה הראשונה היא רק 5 פרקים, ואז בטח בכבלים יקחו פסק זמן של כמה חודשים עד שנה... ככה שכדאי כבר להוריד. יש שתי עונות, המתח והסקרנות שלך לא יתנו לך לחכות לכבלים הצבים האלה
S Saint Jane New member 20/11/05 #7 יש קפשרות להוריד את זה בהורדה ישירה? אם לא, איך אפשר להוריד את זה? אפשר באימיול?
A axnholic New member 20/11/05 #9 חל איסור לדבר על הורדת הסידרה על גבי הפורום. אתם מוזמנים להמשיך את הדיון במסרים.