שאלה
כנסו

Stillwater

New member
שאלה ../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif

ולפני כן קבלו אותי בחזרה במחיאות כפות רגליים סוערות! אוקי הינה השאלה: לרגל הוצאת היומן של קורט מה אתם מעריצי נירוונה שיודעים שהיומן של קורט הוא בעצם דבר אישי שלו ויודעים שקורט הוא לא בין האנשים שהכי אהבו את הפירסום (ובטח לא האישי) חושבים על זה? אומנם בתור מעריצים זה מאוד מעניין לדעת יותר על חייו האישים ועל האדם עצמו. אבל, כיצד אתם חשובים שקורט היה מגיב על כך?

made in china

New member
אני לא אוהבת את הרעיון

אני לא חושבת שזה משהו שאנשים צריכים לדעת, ואני בטוחה שקורט היה מתנגד. מה נראה לכם?..

קצת הרבה אפילו

אני יודעת שאם הייתי כותבת יומן שמכיל את כל הרגשות, חלומות ומחשבות- הדברים הכי אישיים בעולם, הייתי כועסת נורא אם הוא היה מתפרסם. הוא לא היה אוהב את זה.. אחרת, למה הוא לא פירסם את היומנים שלו בעצמו?!

tomgavish

New member
ממש מוזר שכל מיני אגודות לשמירת

זכויות האדם לא פעלו נגד זה, מכיוון שזה נוגד את אחד החוקים הכי בסיסים של שמירה על פרטיות, אבל חוק זה התבטל ברגע שאישתו הזונה קורטני לאב אישרה הוצאת יומן כזה בשביל לעשות עוד כסף מבעלה המנוח ז"ל, רק חבל שאנחנו המעריצים התלהבנו מדי לפתור כל מיני שאלות שהיו לנו ולא חשבנו על כל הקטע של פרטיותו של האיש

FlamMAble

New member
מסכימה איתכם..

זה לא פייר שחודרים לו לפריוט ואפילו אם הבנאדם מת... אז עוד יותר צריך לכבד אותו!! למה הוא התחתן איתה בכלל? עם קורטני? זאת אני או שהיא עשתה לו רק רע!?

De-Panther

New member
|מוחא עם הרגליים| הוא היה מתעצבן...

אבל תחשבו שניה לרגע... הנה משהו אישי קטן שלי גם אני כותב שירים רק לאנשים מסוימים ביותר אני נותן לקרוא אבל רק לחלק מהם... לעומת זאת קורט פירסם את השירים שלו שמבטאים את הרגשות שלו לדעתי רגש זה הדבר הכי אישי והוא וויתר עליו לטובת אנשים אחרים לטובת מעריצים לטובת אנשים שאוהבים מוזיקה טובה זה מה שהוביל לפירסום היומן תחשבו על זה כמה שהוא אמר שהוא נגד פירסום והוא לא אוהב את זה הוא הלך להופעות בטלויזיה הוא עשה בלאגן הוא עשה שמח זה דיי מנוגד

קונטרסט ../images/Emo4.gif

(אל תסקלו אותי...) אני מסכים עם כולכם שהפירסום של היומנים של קורט הוא חדירה עצומה לפרטיות, וזה מעצבן אותי מאוד. אבל בקשר לאמירה "קורט לא היה בין האנשים שהכי אהבו פירסום" אני בכלל בכלל בכלל לא בטוח. הרי ידוע שקורט ונירוונה בכלל היו באותה תקופה מאוד מאוד ממוסחרים, וחלק גדול מאוד מזה, היה הפירסום, אז אני ממש לא מסכים עם העניין. אני בעד להפנות את הדיון לכיוון אחר: האם אתם חושבים שנירוונה אכן היו ממוסחרים כמו שאנשים טוענים שהם היו? הרי ידוע שקורט נכנס מאוד קשה לסמים בעיקר בגלל הבלאגן שעשו סביבו.

קונטרסט ../images/Emo4.gif

(אל תסקלו אותי...) אני מסכים עם כולכם שהפירסום של היומנים של קורט הוא חדירה עצומה לפרטיות, וזה מעצבן אותי מאוד. אבל בקשר לאמירה "קורט לא היה בין האנשים שהכי אהבו פירסום" אני בכלל בכלל בכלל לא בטוח. הרי ידוע שקורט ונירוונה בכלל היו באותה תקופה מאוד מאוד ממוסחרים, וחלק גדול מאוד מזה, היה הפירסום, אז אני ממש לא מסכים עם העניין. אני בעד להפנות את הדיון לכיוון אחר: האם אתם חושבים שנירוונה אכן היו ממוסחרים כמו שאנשים טוענים שהם היו? הרי ידוע שקורט נכנס מאוד קשה לסמים בעיקר בגלל הבלאגן שעשו סביבו.

Stillwater

New member
קורט...

שנא את הפירסום, שנא את המסחור אבל הוא לא היה יכול לשלוט בזה! לפי דעתי הטעות הגדולה של נירוונה שגרמה להם למסחור היה הקליפ של TEEN SPIRIT

tomgavish

New member
הם הפכו מומסחרים בגלל שהם באו

לתוכניות טלויזיה? מה פתאום הם הלכו בשביל להשיג פירסום בשביל קידום מכירות, כמו כל להקה מפורסמת הם עשו את מה שהשואו ביזניס דורש, אבל קורט נכנס לסמים יותר בגלל כאבי הבטן שהיו לו...

De-Panther

New member
../images/Emo4.gifאם התחלנו לדבר על שטויות אז בעעע

מה הקשר סמים לכאבי בטן?? כואבת לי הבטן אז אני יקח סם?? תסביר את זה... כמו כל להקה מפורסמת?? שואו ביז?? ברגע שנכנסים לשואו ביז מתחילים להתמסחר והם נכנסו מרצונם!! לכן הם התמסחרו מרצונם!!

tomgavish

New member
הוא לקח מורפיום במינון נמוך בגלל כא

בי בטן נמשכים שהיו לו....ברגע שאתה מוכר דיסק אתה בתוך השואו ביז, וההתמסרחות זה חלק מזה, אבל ההמתסרחות הגדולה יותר של נירוונה הייתה אחרי מותו של קורט, כשאשר קורטני רצתה כסף והרבה והפכה את המוות למשהו ממוסחר

למעלה