שאלה

kung fu

New member
שאלה ../images/Emo24.gif

מי אלו אור ישראלי ורונה תמיר? שמעתי שהן תסריטאיות. של מה? ומי זו עדי שמאי? חוץ מזה שהיא משדרת ברדיו 102fm, מה היא עושה בחיים? תודה מיכל

Shaolin Kid

New member
אוקיי לפי מה שידוע לי

אור ישראלי משדרת ברדיו תל אביב 102 FM היא גם הבת של אלי ישראלי השדרן מגלי צה"ל והיא השתתפה בתוכנית הסטירה של ערוץ 2 "משחק מכור" רונה תמיר אני לא ידוע מי זאת אז לא אוכל הלגיד לך..... ועדי שמאי זה בן ולא בת הוא עו"ד שמשדר בתוכניות שונות בינהם היה אורח קבוע בתוכנית של גדעון רייכר בערוץ 10 לפני איזה שנתיים "רייכר בשטח" זה מה שידוע לי....

שאולין קצת התבלבלת...

עדי שמאי לפי מיטב ידיעתי היא אכן גברת חביבה וצעירה שמשדרת ברדיו 102 אף אם...אתה התבלבלת עם עורך הדין ארי שמאי שהיה גם בתוכניתו של גדעון רייכר בטלוויזיה ועד כמה שאני יודע אין ביניהם קשר כלל וכלל. סתם להשכלה כללית...

זה ארי שמאי../images/Emo4.gif לא עדי שמאי..

עדי שמאי היא שדרנית ברדיו תל אביב (התחילה ברדיו דרום אם אני זוכר טוב..) ולדעתי היא גם לומדת באוניברסיטה פרט לעבודתה ברדיו. עו"ד ארי שמאי משדר כבר המון שנים מוזיקה ים תיכונית תחילה ב"רדיוס" ועכשיו ב"לב המדינה".

Joe the wolf

New member
התבלבתם

זה בכלל עדי גורדון שהיה פעם שחקן כדורסל נערץ בהפועל ירושלים והיה זה שהפך את שורת השיר הקסומה: "יש בי אהבה והיא תנצח"..לסלוגן. טוב זו הייתה בדיחה, אבל האם אתם בטוחים לגבי אור ישראלי? שהיא הבת של אלי? אפאסס לא ניראה לי.. בכל אופן אם כן, אז אני מאוד מחבב את אבא שלה.

kung fu

New member
תודה, טוב זה לא נתן לי את המידע

שרציתי, כי אני יודעת שכל האנשים שרשמתי משדרים ברדיו 102fm, אבל תודה על הנכונות, ועל הזמן שהשקעת

yossierd

New member
עוד מעלילות רונה אור ועדי

תוכלו לקרוא באתר של רדיו תל אביב, שיתן לכם קצת מידע על הבנות החביבות... ועוד כמה שדרנים חמודים
http://www.102fm.co.il/Front/AllEntity.asp?type=2

למעלה